Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

Foto ABW

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage. Forbuddet mod at opholde sig på et andet tilholdssted forlænges indtil den 29. februar, hvorfra lejer har opsagt lejemålet.

Det er fortsat vurderingen, at der er en betydelig risiko for, at de voldsomme hændelser, som har udspillet sig i den verserende konflikt mellem to grupperinger i rocker- og bandemiljøet, kan udvikle sig.

”Så længe konflikten mellem de to grupperinger i rocker- og bandemiljøet fortsat verserer, er det nødvendigt at forlænge lukningen af de tilholdssteder, som grupperne anvender. Vi har selvfølgelig fokus på, om de eller andre grupperinger bosætter sig andre steder i politikredsen. Borgerne i politikredsen skal kunne føle sig trygge, hvor de bor og arbejder,” siger Svend Foldager, politiinspektør i Nordsjællands Politi.

Der er tale om følgende adresser:

  • Oldenvej 17, st.tv. 3490 Kvistgård.
  • Ved Klædebo 14, lejemålene/camp 6 og 11, 2970 Hørsholm.

Lukningerne betyder, at det i perioden frem til foreløbig den 12. marts 2024 kl. 14.30 er forbudt at opholde sig på Oldenvej 17, st.tv. 3490 Kvistgård.

Frem til og med den 29. februar 2024 er det forbudt at opholde sig på Ved Klædebo 14, lejemålene/camp 6 og 11, 2970 Hørsholm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev