Vores nye særudstilling The Science Behind Pixar er nu åben, og vi glæder os til at vise jer den. Få et smugkig her.

Eksperimentér med Pixars film-magi i efterårsferien

I dag åbner The Science Behind Pixar på Experimentarium. Vores nye særudstilling giver jer et enestående kig bag kulissen hos Pixar – skaberne af nogle af verdens mest elskede animationsfilm. Kom og eksperimentér med filmskabernes værktøjer og bring elskede figurer som Buzz Lightyear, Mike, Sully og Dory til live.

MOD DET UENDELIGE UNIVERS!

Det kan I opleve i Pixar-udstillingen

Hvordan bliver Pixars fantastiske film til? Det bliver I klogere på, når I eksperimenterer med modellering, animation, kameravinkler, rendering og lyssætning.

DET KAN I OPLEVE

Smugkig på The Science Behind Pixar

The Science Behind Pixar er et enestående kig ind i maskinrummet hos Pixar, hvor film-magien bliver til i et møde mellem kunst, naturvidenskab og teknologi. Få et smugkig her.

SE FOTOS OG VIDEO

Find Nemo med et Experimentarium årskort

Med et årskort til Experimentarium får du fri leg et helt år, og du kan opleve The Science Behind Pixar ligeså tit, du vil! Opgrader til Titanium 1+1 kort og få en lille eller stor ven med gratis.

KØB DET I WEBSHOPPEN

Få 20% rabat på Mike, Sully og Lynet McQueen I Movie House

Vidste du, at med et Experimentarium-årskort får du 20% rabat på biografbilletter i Movie House – den lækre biograf på toppen af Experimentarium?? I efterårsferien kan du fx opleve 3 klassiske Pixar-film på det store lærred i biografens hyggelige mørke – med en klækkelig rabat.

SE PROGRAMMET

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev