Vi har hvepse fra foråret og indtil frosten sætter ind, men hvepsene topper om sensommeren. Sidst på sommeren begynder de nemlig at forlade boet, og derfor oplever vi dem som mere aktive og nærgående.

Rigtig mange hunde bliver i øjeblik stukket af både hvepse og bier. Ikke alle reagerer lige kraftigt, men lær faresignalerne at kende i månedens artikel – og pas ligeledes på dig selv!

Mange sen-sommer hilsner

Hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Det er hvepse-tid!

Når din hund bliver stukket af en bi eller hveps, er det lige så ubehageligt for den, som det er for os. Det gør ondt! Når sommeren går på hæld, ser vi mange stikkende insekter, og mange hunde elsker at jage dem…

Læs mere →

Dåsemad fra Hill’s til hund og kat

Køb 4 valgfrie dåser Hill´s Prescription Diet Hill´s vådfoder til hund eller kat og få en ekstra gratis dåse af samme variant og størrelse uden beregning i september og oktober!

Valget er dit!

Dyrene elsker det!

Phyyy, min hund lugter

Har din hund eller kat en trist og mat pels? Bliver du lidt fedtet på hænderne, når du kæler med dit dyr eller fælder det bare helt enormt?

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr udenfor normal åbningstid? Hvis vi, eller din egen dyrlæge, har lukket, er der alligevel hjælp at hente. Udenfor normal åbningstid indgår vi i et vagtsamarbejde med 6 andre dyreklinikker/dyrehospitaler. Hver klinik skiftes til at have vagt, så du er sikret hjælp 365 dage om året.

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev