Så er House of Pilates ved at være godt til rette i deres nye lokaler, og de har brugt de sidste måneder på at skabe plads og holde rum for et utal af skønne træningstimer. Du er også velkommen!

MASSER AF FORSKELLIGE TRÆNINGSMULIGHEDER
De tilbyder stadig verdens bedste grundtræning på små Reformer Pilates hold, med max 10 deltagere.

Som noget NYT kører de flere hold ad gangen og tilbyder nu også:
• PILATES MATWORK, som er grundstenen i Pilates.
• CIRKELTRÆNING med fokus på puls og styrke og brug af Reformer, Strafit-puder og andre props.
• MOVING BEING, som alene tager udgangspunkt i din krop og træner din evne til at bevæge dig så frit som muligt.
• To forskellige slags ÅNDEDRÆTSTRÆNING, dels med afsæt i den bevægelse åndedrættet kan facilitere med fokus på, at optimere dit åndedræt så du kan fungere og bevæge dig bedre.
• Og snart får de forhåbentlig også YOGA på programmet.

De forskellige hold er niveau-inddelte, og alle kan være med på niveau 1. Al træning hos House of Pilates tager fortsat udgangspunkt i Pilates-principperne og funktionel bevægelse og målet er, at din krop kommer til at fungere bedre og/eller bliver ved med at fungere godt i din hverdag.

KOM GODT I GANG
Har du skader eller skavanker eller vil du bare gerne have en grundig introduktion til træningen, anbefaler de deres STARTPAKKE eller DUETSTARTPAKKE, hvis I er to, som gerne vil i gang sammen. Startpakken består af 2 x Personlig/Duet Træning, med 100% fokus på hvad du og din krop har brug for, og 2 gange på hold. Det er den bedste måde, at få en god fornemmelse af både træningen og studiet.
Læs mere her: https://houseofpilates.dk/ugeskema/

Har du bare brug for en generel introduktion til Reformere, har de et BEGYNDER REFORMERHOLD cirka en gang om måneden. Næste gang er søndag d. 25/2 kl. 17.15-18.15. Læs mere og book dig her:
https://houseofpilates.dk/provetime-begynder-reformer/

SPØRGSMÅL?
Du er altid velkommen til at tage kontakt med uddybende spørgsmål

info@houseofpilates.dk
51 52 42 16

Foto: House of Pilates

Tilmeld dig vores nyhedsbrev