Om alt går vel, er der snart udsigt til oplevelser med kunst, teater, film, musik og litteratur – live, i levende live. Men hvornår åbner hvad?

Lykkes det at holde smitten nede, kan du se frem til disse datoer:
Den 21. april: Her åbner biblioteker og museer.
Den 6. maj: Her åbner teatre, spillesteder og biografer.

Det hele står og falder med, at smitten kan holdes nede og coronapasset vil være en forudsætning. De præcise retningslinjer kendes endnu ikke, men vi opdaterer her i nyhedsbrevet, når vi nærmer os.

Indtil da kan du planlægge dit kulturforår, se video med kunst fra dine lokale museer, høre Lone Frank kortlægge kærlighed, lave hjemmeeksperimenter og få inspiration til udendørs ture i påsken. Du finder det hele her i nyhedsbrevet.

På snarligt gensyn og god fornøjelse!

ØREGAARD MUSEUM – KLAR TIL 100 ÅRS JUBILÆUM

Øregaard Museum er klar til genåbningen med stil: I år fejrer museet 100 års jubilæum som museum, bl.a. med udstillingen Vilhelm Bjerke Petersen – Alt er tegn om den dansk-svenske surrealist Bjerke Petersen (1909-1957).

Mens du venter, kan du opleve eller genopleve udstillingen Claus Johansen – sådan ligger landet i en video. Udstillingen blev vist i efteråret 2020.

Øregårdsparken er på sit fineste; læg vejen forbi i påskedagene – har du børn med, så gå ikke glip af legepladsen i hjørnet mod Strandvejen.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev