Sundhed har ingen alder!

Kære du. Kort nyt fra mig. Siden sidst er jeg blevet en glad og lykkelig mormor, eller amma, til verdens sødeste pige, som snart får en lillesøster eller lillebror. Det er endnu en  motivation til at holde sig i form og være sund, frisk og rørig, så længe man kan og orker. Jeg vil være i stand til at gå lange ture, bære dem mens de er små, passe på, lege og gå på eventyr sammen.
Jeg har forlængst lavet en aftale med mig selv om at være fysisk og mental stærk og interessere mig for livet, vandre i bjergene, svømme i havet og rejse på opdagelser med veninderne.
Energien og fysikken kommer ikke af sig selv, og jeg kan sagtens mærke at jeg ikke er 30 år, men jeg gør forskellige gode ting for mig selv og kan forbavsende meget og føler mig stærk og stadig 10 år yngre! 🙂
Jeg vil gerne dele min viden og erfaring så også du kan optimere din krops sundhed og balance, uanset alder. Derfor har jeg skrevet en ny bog, som jeg håber vil inspirere dig. 

Ny bog
Sundhed har ingen alder udkommer den 13. april.
Du kan allerede bestille den Hher.

Bog reception 12. april. Du er inviteret.
Samtidig med jeg ønsker dig god påske vil jeg invitere dig til reception og fejre  den nye bog sammen med mig. Det ville glæde mig rigtig meget at se dig. Venligst giv mig besked på thorbjorg@thorbjorg.dk og du kommer du på gæstelisten. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev