Jagten på de helt perfekte bolsjer har længe været sat ind hos Chaya, og endelig har vi fundet de helt rette bolsjer til at tilfredsstille den søde trang, der jo ind i mellem melder sig. Bolsjerne er hjemmelavede med egen opskrift af Ole, der holder til i Virum. Vi elsker at opdage små lokale producenter, der har en fin historie og er drevet af lyst som os selv.

Bolsjernes smag taler for sig selv, og enhver vil kunne smage brugen af kvalitetsingredienser – kun ægte æteriske olier og intet kunstigt. Vi har udvalgt vores favoritvarianter, og forhåbentlig vil du finde din absolutte favorit iblandt. Alle bolsjerne pakkes i små glas á 100g med lufttæt låg, der med fordel kan genanvendes til hjemmelavet syltetøj eller andre godter. Udover den nostalgiske oplevelse af bolsjer i ægte glas, er genanvendelsesaspektet helt i ånd med vores bæredygtige linje. Alle glas koster til 36,- kr. Se udvalget her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en sød smagsoplevelse i vores nye bolsjeserie. Du kan finde dem i begge vores butikker og på vores webshop.

Følg os på Facebook eller Instagram for løbende opdateringer, events og andet i Chaya.

Kunne disse produkter være interessante for nogle du kender?

Share

Share

Forward

FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

Tilmeld dig vores nyhedsbrev