Tine Marie Bech Nielsen er nuværende afdelingssygeplejerske og områdeleder i Afdeling for Medicinske Sygdomme her på hospitalet.

– Jeg brænder for at skabe gode patientforløb med patienten i centrum. Som leder har jeg en anerkendende tilgang til mine medarbejdere og gør alt for at skabe og fastholde et godt arbejdsmiljø, siger Tine.

Tine blev uddannet sygeplejerske i 1993 og har siden været inden for det medicinske område på Herlev. Siden 1. januar 2017 har hun været områdeleder med funktioner også i Gentofte, så hun kender begge matrikler.

– Jeg har været med til mange fusioner, sammenlægninger og udskilninger inden for det medicinske område igennem de 14 år, jeg har været afdelingssygeplejerske. Min styrke er blandt andet, at jeg er god til at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er også i stand til at bevare roen og fastholde fokus på kerneopgaven og det gode arbejdsmiljø, selvom det indimellem går stærk, og der er mange forandringer, siger Tine.

Tine har taget flere lederuddannelser og har senest 1. januar 2019 færdiggjort en Master of Public Governance på CBS.

I 2014 blev Tine indstillet til regionens lederpris.

Privat bor Tine i Søborg med mand og to piger på 18 og 21 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev