Ny menu på MASH Vil du være en af de første til at smage vores nye retter.

Så skal du booke bord på MASH torsdag den 3. november 2022, hvor menuen skifter!

Efteråret og vinteren byder på skønne råvarer, og dette afspejler vintermenuen på MASH. Menukortet bliver fyldt med nye delikate retter, cocktails samt vine, og du kan se frem til udsøgte smagsoplevelser.

Selvom vi venter lidt endnu med at løfte sløret for den nye menu, kan vi godt afsløre, at der bliver budt velkommen til både nye retter og gamle MASH-klassikere! 👀

Vi glæder os til at servere den nye menu for dig på MASH.

Book bord på MASH

Du kan læse mere om menuskiftet på vores hjemmeside.

Jul på MASH

Julen er hjerternes fest, og snart banker den på døren med alt, hvad der hører sig til! 🎅🎄❤️ Det betyder også, at de årlige julefrokoster og julemiddage snart skal bookes i decembers travle julekalender.

Uanset om du ønsker at nyde en intim julemiddag, en hyggelig sammenkomst med familie og venner eller den helt store firmajulefrokost, kan du gøre det på MASH.

Få skræddersyet din julemiddag hos os, så du blot skal læne dig tilbage og nyde årets bedste julefrokost. Kontakt vores booking på +45 33 13 93 00 mellem kl. 11 og 16 alle hverdage – eller send en forespørgsel til den ønskede restaurant.

Send forespørgsel

Hele december kan du selvfølgelig også fejre julen med os på MASH! Vi serverer nemlig vores hjemmelavede ris a la mande med mandelsplitter og kirsebærsovs samt en ny, lækker julecocktail.

Book bord til julehygge på MASH

Søndagsmiddag på Levi

MASH’s lillesøster, Restaurant Levi, udvider fra november åbningstiderne og byder dermed indenfor om søndagen! 🥂

Fra og med søndag den 6. november 2022 kan du booke bord på Levi og nyde din søndag aften her med skønne smagsoplevelser, herlige vine og smukke omgivelser.

Glæd dig til at opleve det japansk-italienske fusionskøkken, der byder på et væld af spændende og herlige retter. Du kan udforske Levis menukort her.

Book bord på Levi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev