Vilhelm Lundstrøm. Opstilling med kander. Efter 1930. Kunstmuseum Brandts.

VILHELM LUNDSTRØM. FARVENS OG FORMENS FORNYER 16. SEPT. 2022 – 15. JAN. 2023

På fredag slår vi dørene op for en stor udstilling om den danske modernist Vilhelm Lundstrøm, hvis farverige og monumentale værker stråler med ikonisk kraft. Udstillingen belyser Lundstrøms udvikling fra de unge år som kunstens ”enfant terrible” til de modne år som professor ved kunstakademiet. Lundstrøms navn er synonym med dansk modernisme, og det er ikke uden grund, for han prægede sin generation – herunder også møbelarkitekten Finn Juhl, hvis hus i dag er en del af Ordrupgaards samling.

Det er tæt ved tredive år siden, hovedstadsområdet sidst har kunnet opleve en så omfattende præsentation af Lundstrøms værk, så du kan roligt glæde dig til efterårets store udstilling på Ordrupgaard.

LÆS MERE

Kunst & brunch i kunstparken.

KUNST & BRUNCH

Vi fortsætter sommerens populære formiddagsarrangementer med kunst og brunch i kunstparken. Således kan du også her i efterårssæsonen komme med på omvisning i parken, hvor du bliver introduceret til værker af førende samtidskunstnere, der alle er skabt specielt til Ordrupgaard. Omvisningerne er velegnet til både børn og voksne.

Efter omvisningen byder vi på et lækkert morgentraktement i caféen eller på terrassen – alt afhængigt af vejret.

Arrangementerne finder sted:

D. 18. september & d. 15. oktober

Kl. 9.30-12.00

Deltagelse kr. 295 per person

Tilmeld dig vores nyhedsbrev