Kan det virkelig passe, at man kan flytte ting alene ved tankens kraft? Se med, når vi prøver et spil hjernebølgebattle.

Kan man flytte ting ved tankens kraft?

I den nye video på Experimentariums Youtube-kanal undersøger vi, om man faktisk kan flytte ting ved tankens kraft? Vi afslører ikke resultater, men se med, når Emilie og pilot Søren dyster i en rask gang Hjernebølgebattle.

SE VIDEOEN

Hvad gør forår ved din krop?

Der er noget i luften… Forår er en smuk tid fuld af farver, lys og positive effekter på kroppen. Men vidste du, at nogle mennesker oplever forårsdepression?

LÆS MERE

Sådan falder påsken hvert år

Hvornår er det nu, det er påske? Påsken falder på forskellige tidspunkter hvert år, og faktisk kan du beregne datoen med en sindrig formel.

PRØV SELV

Vores bedste tricks til store sæbebobler

Hvad med en gang sæbeboblejonglering i weekenden? Kig forbi og øv dine tricks i Bobleriet på Experimentarium – eller prøv derhjemme med vores opskrift på sæbeboblevand.

FÅ OPSKRIFTEN

Glæd jer til Vejr- og Klimafestival

Mød meteorologerne, lav jeres egen vejrudsigt og eksperimentér med varm luft og CO2. Tag familien med til Vejr- og Klimafestival, når vi fejrer DMI’s 150 års fødselsdag.

SE PROGRAMMET

Få forårsstemningen i dit hjem

Slap af med naturens lyde derhjemme. Når du passerer Zwitscherboxen hører du en beroligende fuglekvidren – afslappende og beroligende.

FÅ DEN I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev