Emilie leger med varm luft, viser hvordan I bygger jeres egen ballon og afprøver Experimentariums varmluftsballon i forhallen.

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

12. jun 2021

Ny Youtube-video: Sådan bygger I jeres egen varmluftsballon derhjemme

Emilie fejrer sommeren ved at eksperimentere med varm luft! I denne video lærer I, hvordan I kan bygge jeres egen lille svævende ballon derhjemme. Og så kan I gætte med: Hvor mange liter mælk kan Experimentariums rigtige varmluftsballon mon løfte?

SE VIDEOEN

Nu kun 14 dage til Olympisk Sommer: Hvad mon OL-vindere kan vinde?

Om kun to uger begynder vi opvarmningen til OL og PL. Lige her lægger vi ud med en stribe skøre facts. Vidste I for eksempel, at tyske OL guldvindere ikke blot vinder medaljer, men også gratis øl resten af livet? Og OL vindere fra Storbritannien får den ære at komme på nationale frimærker. Her kan I blive meget klogere på både OL og PL.

LÆR MERE OM OL/PL HER

Byg en kugleskør kuglebane i stuen

Er I vilde med kuglebaner? I dette forsøg bygger I jeres egen seje kuglebane og bliver klogere på friktion.

FIND FORSØGET HER

Test jeres svedige viden i quizzen

Sommervarmen kalder på en sveddryppende quiz. Hvor svedig er jeres viden om sved?

QUIZ MED HER

Spilhygge til sommeraftenerne

Hvad skal de lange, lune og lyse sommeraftener bruges på? Det klassiske spil Domino går aldrig af mode og underholder jer i timevis. Man spiller op til fire personer og skal matche øjnene på sin brik med en anden ledig dominobrik på bordet. Spillet slutter når én har lagt sin sidste dominobrik. Hvem løber mon med titlen som aftenens Domino-mester?

KØB DET I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev