Snart springer roserne ud, og den smukke Rosenhave forvandles til intet mindre end et paradis af farverige blomster og dufte. Pak solhatten og tag et par timer ud af kalenderen til at nyde den betagende blomsterpragt til engelsk Afternoon Tea. De åbner udendørs servering 1 maj.

Hver torsdag til søndag, mellem kl. 11-00-17.00, åbner de dørene for uforglemmelige te-oplevelser. Rosenhaven er en fryd for øjet og skaber den perfekte kulisse for en dejlig sommerdag.

De vil forkæle dine smagsløg med deres Afternoon Tea, der byder på delikate fingersandwich, smagfulde scones og fristende petit four. Alt dette akkompagneret af varm Chaya te, forfriskende iste eller perlende bobler. Menukortet har fået sommerfornemmelser, så du vil bl.a. kunne opleve lette teer og sommerlige sandwich i sæsonen.

Reserver bord
De anbefaler at reservere bord forud for dit besøg, da vores Afternoon Tea tiltrækker mange besøgende.
Book bord HER

Hos Chaya og i Dronning Lousies Tehus ønsker de at skabe en atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde øjeblikket. De står klar til at give dig en personlig betjening, mens du blot skal lade tiden flyde forbi. Uanset om du besøger os med familie eller venner, eller blot ønsker en stille stund alene vil deres tehus være det perfekte tilflugtssted fra hverdagens travlhed.

Læs mere her. 

Foto ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev