“Som præst vil jeg gerne være lidt som Johannes Døber” Johannes Døber var den skøre fætter til familiefesterne. Han var den, der satte gang i tingene, fortæller Lindehøj Sogns nye præst, Morten Munch. Og sådan vil han gerne også være som præst.

Lær Morten bedre at kende

Husk at pleje dit eget gudsforhold “Som præst skal man også finde tid til at pleje sit eget gudsforhold. Det kan man godt komme til at forsømme i en travl hverdag med meget arbejde,” fortæller Gilleleje Kirkes nye præst Gabrielle Togsverd-Nilausen.

Læs hele interviewet

Vorherre går aldrig fra snøvsen Døren er høj og porten vid. Der er plads til alle, og Skovlunde Kirkes nye præst Helga Tidemann Jensen sætter pris på den mangfoldighed, der er i kirken. For, som hun siger, gør Vorherre altid kredsen større, og han går aldrig fra snøvsen.

Læs mere om Helga

Individet har brug for den omsorg, kirkens fællesskab tilbyder Mathias Harding modtog Københavns Universitets sølvmedalje for afhandlingen “En undersøgelse af Martin Luthers kirkeforståelse 1517-1525”. Nu er han ny sogne- og gymnasiepræst i Rungsted Sogn, og han mener, at det er kirkens opgave at være en sjælesorgens kirke.

Bliv klogere på Mathias

Det er vigtigt, at kirken gør sig synlig i lokalsamfundet I en verden, som hele tiden forandrer sig, kan det være trygt at komme i kirken og opleve den ånd, der har eksisteret i århundreder, mener Dyssegårdskirkens nye præst, Arendse Wulff-Jørgensen.

Lær hende at kende her

Byd den nye præst velkommen

Folder: “Tag godt imod den nye præst” En god velkomst er et godt grundlag for det videre samarbejde og samvirke. Find folderen i artiklen her

Den gode kollega At få en ny kollega handler ikke kun om arbejdsfordeling men også om at få talt om forventninger til samarbejdet. Læs mere om det gode kollegaskab her.

6 råd til personlig planlægning Planlægning og kalenderstyring kan være en udfordring i et arbejdsliv med en meget høj grad af selvstændighed. Find de 6 råd her

Kommende kurser & arrangementer

Den 28. september kl. 17.00 – 20.30 Migrantmenighedernes Domkirketræf

Den 1. oktober kl. 10.00 – 16.00 Landemode i Helsingør Stift

Den 5. oktober kl. 17.00 – 20.00 Fyraftensmøde: Diakoni i kirkedøren

Den 29. oktober kl. 9.30 – 16.00 Stiftsdag for diakoni 2022

Den 2. november kl. 9.30 – 15.00 Temadag: Hvordan passer vi på os selv?

Den 3. november kl. 16.30 – 18.00 Fyraftensmøde – Haves: Jobtilfredshed – ønskes: Ledelseskvalitet

Se hele kalenderen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev