Glædeligt efterår!

For første gang bliver den allerhyggeligste tradition også en efterårsferieaktivitet. Folk og Røvere i Kardemomme By har premiere nu på lørdag. Hip-hip-hurra!

20.000 har allerede købt billet. Tusind tak for den store opbakning! Det varmer i en tid med mange udfordringer. Vi holder fast i den kærlige og traditionsrige forestilling for hele familien. Og vi trodser de generelle prisstigninger og bevarer billetpriserne fra de seneste år.

Igen i år er der kamel på græsset over for teatret (i weekender og hele efterårsferien), Kardemommebageri med kardemommesnurrer, tegnekonkurrencer og stor hattekonkurrence og meget, meget mere.

Nye folk og en ny røver Der er kommet nye indbyggere i Kardemomme By: Sally Herbert Klie som Kamomilla, Sebastian Lai Knudsen som Tommy, Sophia Bircow som Vognstyrer Syversen, Kristian Høgh Jeppesen som Slagter og Sebastian Alstrup som Jonatan.

Hils på Kamomilla og Tommy nedenfor og hold øje med de andre i kommende nyhedsbreve. Tag godt imod de nye i Kardemomme By! Hip-hip-hurra!

Der skal lyde en kæmpe tak til alle, som har været med i Kardemomme By, og som igennem årerne har leveret det højeste humør og den skønneste forestilling for hele familien. Hip-hip-hurra!

Køb billet til Kardemomme By →

Kamomilla: Sally Herbert Klie Jeg er vokset op i en kreativ familie, fuld af musik og teater. Jeg elsker fjol og ballade. Især på scenen. Jeg har dubbet tegneserier og live action serier, og i 2013 spillede jeg med i Skammerens Datter 1 og 2 på Østre Gasværk Teater som lillesøsteren Melli. Jeg har især glædet mig til at spille med i Folk og Røvere i Kardemomme By, da jeg som de fleste er vokset op med at synge alle sangene i hjemmet. “O fy o føj o fy o føj”, sang vi, hvis mit værelse trængte til en kærlig hånd. Hurra for det!

Tommy: Sebastian Lai Knudsen

Jeg har glædet mig så meget til at være med i Folk og Røvere i Kardemomme By. Til daglig går jeg på tredje år på Copenhagen Acting School, så det er min første gang på en rigtig teaterscene. Det er en kæmpe ære, at det er i en så velrenommeret opsætning, som så mange har et forhold til. Da jeg gik i børnehave, sang vi med på “Falleri og fallera” og “Vi lister os afsted på tå”. At få lov til at synge de selvsamme sange på scenen her 21 år senere – det er fuldstændig fantastisk.

Køb billet til Kardemomme By →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev