GalleriCrawl

Vores traditionsrige GalleriCrawl er i år den 26. november, hvor vi starter kl. 9.00 i Paludans Bogcafé med brunch. Som noget nyt har vi allieret os med en kunstformidler, som vil følge os på hele turen og fortælle om den kunst vi skal se.

Læs mere og meld Jer til her https://www.gentofte-kunstvenner.dk/?p=100506&preview=true

Bodil Binner og Karen Blixen

Den 8. december kl. 16.00 skal vi med guldsmed Bodil Binner på en unik omvisning i særudstillingen ‘Silver Tales – Karen Blixen fortalt i sølv, perler og diamanter” på Rungstedlund. Bodil Binner vil fortælle om arbejdet med at fortolke Karen Blixen og hendes univers i et smykke.

Læs meget mere og meld jer til på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/?p=100499&preview=true

“Det kolde øje – Tyskland i 20.erne”.

I forrige uge fik to hold Gentofte Kunstvenner en spændende rundvisning i denne udstilling på Louisiana.

Den er blevet flot omtalt som “Årets vigtigste og vildeste kunstudstilling” og kan varmt anbefales. Slutter først 19. februar 2023.

Egeværk

i overmorgen onsdag den 9/11 er der få pladser tilbage, når vi går i Dronningens fodspor og besøger kunsthåndværksvirksomheden Egeværk i Helsingør – mulighed for samkørsel

Det er en enestående chance for, at opleve et dansk snedkerpar – kendt fra TV-udsendelsen “Danmarks Næste Klassiker” – der skaber international trækunst, der udstilles bl.a i Paris og New York. Læs meget mere og tilmeld jer på https://www.gentofte-kunstvenner.dk/?p=96542&preview=true

Tilmeld dig vores nyhedsbrev