Kæledyrenes hemmelige liv 2

Kæledyrenes hemmelige liv, foto: Gentofte Kino

Terrieren Max kom overens med, at hans ejer tog gadekrydset Duke til sig, og de to er nu bedste venner. Men de er glade for, at deres liv ikke forpestes af børn ligesom alle de andre hunde i Central Park. Det vil sige lige, indtil Katie bliver gift og får et barn.

Lille Liam er ikke til at stå for, og Max udvikler en stærkt overbeskyttende forælder … altså hund. Så stærkt bekymrer han sig om Liams sikkerhed, at han får tics og må til dyrlægen. Udstyret med krave, så han ikke kan kradse sig, kommer han også en tur med familien på landet. Det skal jo være godt for nerverne.

Kaninen Snefnug har det godt hos Molly og pønser ikke længere på at overtage verdensherredømmet, men hans overudviklede fantasi bliver alligevel aktiveret, da Molly klæder ham ud i en superheltepyjamas. Han tillægger sig alle en tegnefilmsuperhelts manerer, inklusive en hemmelig identitet. Superkræfterne er det mere så som så med, men Snefnug har altid vidst, hvordan man skulle snakke sig ud af enhver situation.

Lige indtil han rent faktisk bliver bedt om at redde nogen; en tigerunge, der bliver mishandlet i det cirkus, den er tilknyttet. Shih Tzuen Daisy har set den stakkels tigerunge, og hun har hørt om kæledyrenes nye beskytter … og så må Snefnug jo i aktion.

Mens Max er på landet har han overladt sit yndlingslegetøj hos naboen Glitter, som stadig i hemmelighed er forelsket i Max, så hun siger selvfølgelig straks ja. I sin iver for at gøre sin pligt – og måske fordi hun dagdrømmer for meget om sin fremtidige lykke med Max – mister hun imidlertid det dejlige stykke legetøj, som ender i en lejlighed beboet af en gammel dame. En gammel dame og hendes horde af katte.

Glitter lader sig imidlertid ikke gå på og indrullerer kattevennen Chloe, der – efter at være kommet ud at sine katteurttåger – indvilger i at indvie Glitter i kunsten at være kat. Nu ligger arrogance ikke naturligt til Glitter, så Chloe ser med nogen bekymring på aktionen, men heldigvis kommer marsvinet Norman til hjælp, da det ser allermest sort ud.
Mod alle odds lykkes Daisys og Snefnugs redningsaktion. De skal så bare løse problemet med at skjule en tiger i en almindelig beboelsesejendom i New York. Desværre efterlader de sig også spor, og cirkusdirektøren sætter sine trænede ulve til at opspore og udslette de formastelige og skaffe tigeren tilbage.

I den situation er det heldigt, at Max under sit ophold på gården ikke bare har gjort bekendtskab med hundediskriminerende køer, lumske ræve, dominante kalkuner, vildfarne lam, men også med fårehunden Gyldenkam, der lærer ham om at finde hvile i at være alfahund og vide, hvornår der skal handles, og hvornår tøjlerne skal slippes.

I en snæver vending kommer Glitters eventyr hos kattedamen også til nytte, da det gælder om at undsætte ikke bare tigerungen med også den bortførte Daisy.

Og selvfølgelig aner menneskene stadig intet om, hvad der foregår i kæledyrenes hemmelige liv.

Spiderman: Far From Home

Spiderman: Far From Home, foto: Gentofte Kino

Midt i efterdønningerne af et stort opgør mellem det gode og det onde sørger Peter Parker over tabet af sin mentor, der ofrede sit liv for, at Parker kunne leve videre. Verden er forandret for altid, og nye farer truer, som kun Spider-Man kan tage kampen op imod. Hvad Parker håber bare skal være en helt almindelig studietur bliver i stedet starten på hans største udfordring og mest episke eventyr hidtil. En kamp for ikke kun at redde hans venner, men hele verden!

Spider-Man: Far from Home begynder, hvor Avengers: Endgame sluttede. Verden har mistet Iron Man. Peter Parker vil allerhelst bare være en almindelig teenager uden superhelte-forpligtelser. Men verden har brug for en ny superhelt til at følge i Iron Mans fodspor. Så Parker bliver nødt til at lægge sit 16-årige teenageliv til side og tage ansvaret på sig.

I rollen som Peter Parker/Spider-Man ses igen Tom Holland. Yderligere medvirker store navne såsom Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal og Jon Favreau.
Bag kameraet står instruktør Jon Watts sammen med producerne Kevin Feige og Amy Pascal samt manuskriptforfatterne Chris McKenna og Erik Sommers, der alle var med på holdet bag den seneste Spider Man-film Spider-Man: Homecoming.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev