Inden længe har også storfilmen Pagten premiere, og der er kun få ledige billetter til vores eksklusive forpremiere, hvor vi får besøg af instruktør Bille August. Men fortvivl ej, der er stadig billetter til den ekstra forpremiere , hvor vi får besøg af direktør ved Karen Blixen Museum, Elisabeth Nøjgaard.

Og husk, at du fortsat skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, når du skal i biografen og se film – ikke når du blot skal afhente billetter.

Ugens premierefilm

Hvor kragerne vender

Hvor kragerne vender er et humoristisk drama om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv, som forfatter i København. Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at han skal giftes med barndomsfjenden, Catrine. Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Premiere torsdag den 22. juli

Se spilletider og køb billetter

OLD

Ny intelligent thriller af M. Night Shyamalan – manden bag Den sjette sans.

Den visionære filmskaber og instruktør M. Night Shyamalan er aktuel med sin nye thriller om en familie, som i forbindelse med deres ferie på et fjerntliggende tropisk sted, opdager, at den strand, som de planlægger et par timers afslapning på, får dem til at ældes foruroligende hurtigt … eller mere præcist – reducerer hele deres liv til en enkelt dag.

Premiere torsdag 22. juli

Se spilletider og køb billetter

De Gaulle

Oplev den nye film om Frankrigs legendariske præsident

De Gaulle er den længe ventede film om Charles de Gaulle, præsident i Frankrig i årene 1959-1969. Filmen udspiller sig i sommeren 1940, hvor de Gaulle er general i hæren, og Frankrig kollapser både politisk og militært under truslen fra nazisterne. Filmen beskriver de hændelser, som gør de Gaulle til fransk nationalhelt.

Premiere torsdag 22. juli

Se spilletider og køb billetter

Forpremiere med besøg af Bille August

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at møde mesterinstruktøren Bille August

Fredag den 30. juli får vi særligt besøg af selveste Bille August, som står bag den nye storfilm om Karen Blixen. Vi ser filmen kl. 19.00 og efterfølgende er der Q&A med Bille August, som gør os klogere på arbejdet med filmen og med Karen Blixens særlige univers.

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Det er den hjerteskærende historie om en mester og hendes lærling og om prisen for at følge sit hjerte.

Fredag den 30. juli kl. 19.00

Billetpris 100 kr. inkl. Q&A med Bille August efter filmen

Køb billetter

Ekstra forpremiere med introduktion

Gentofte Kino inviterer til ekstra forpremiere på Pagten med introduktion af direktør ved Karen Blixen Museum Rungstedlund, Elisabeth Nøjgaard

Onsdag den 4. august får vi besøg af Elisabeth Nøjggard, som fortæller om Karen Blixens pagter og det store i livet. Elisabeth Nøjgaard er direktør for Karen Blixen Museum Rungstedlund, og hun gæstede os tidligere i forbindelse med visningen af Mit Afrika.

Onsdag den 4. august kl. 19.30

Billetpris 100 kr.
(50 kr. med entrébillet fra Karen Blixen Museum Rungstedlund fra juli)

Køb eller reserver billetter

Sommeropera: Skæbnens magt

Glæd dig til den storslåede Skæbnens magt fra
Bayerische Staatsoper

Skæbnens magt viser i instruktøren Martin Kušej udgave en verden af druk, sex, hævn og religiøst hykleri i alle deres afstumpede ækelheder. Dette plot af Verdi med et virvar af forklædninger og usandsynlige sammentræf omsætter Kušej til nutidens verden af terror, vold, repressalier og løgnagtighed.
Til dette får han hjælp af stjerner som Jonas Kaufmann, Anja Harteros og Ludovic Tézier.

Søndag den 25. juli kl. 10.00

Billetpris 175 kr.

Køb billetter

Gå ikke glip af

Space Jam 2
– A New Legacy

Tag hele familien med på eventyr med de tossede tegneseriefigurer fra Looney Tunes

Da LeBron og hans søn, Dom, bliver fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens, må LeBron få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner, som du aldrig har set dem før. Det er Tunes vs. Goons i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sin søn og vise vigtigheden i at være tro mod sig selv. Tegnefilmsfigurerne må tænke ud af boksen og bruge deres unikke talenter for at vinde kampen.

Se spilletider og køb billetter

Den gode spion

Spiondrama baseret på en sand historie

Greville Wynne lever et helt almindeligt liv med sin kone og deres søn i London. I 1960 opsøges han af Den britiske efterretningstjeneste på grund af hans mange forretningsrejser i Østeuropa. Nu rekrutteres Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Mødet med hans russiske kilde, Oleg Penkovsky med kodenavnet, Ironbark, bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

The Father

Oscarvindende drama med Anthony Hopkins i hovedrollen

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far.
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

Smagen af sult

Romantisk drama med Katrine Greis-Rosenthal og
Nikolaj Coster-Waldau

Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Deres store fælles drøm, som de har satset alt på at opnå. Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor? I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

Duften af roser

Klassisk fransk feel-good film, hvor modsætninger mødes og smuk musik opstår i en verden af smukke roser og guddommelige dufte.

Eve og hendes landsted var engang en af verdens mest hyldede skabere af nye roser. Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå bankerot eller blive opkøbt. Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev