Ny tilføjelse til sortimentet

Chaya-butikkerne har nu indlemmet en økologisk First Flush 2023 fra Mullootar Tea Estate i sortimentet! Der er tale om en yderst delikat te, som er lavet af årets allerførste spæde skud fra te-planten – dét gør den til noget helt særligt. Med denne herlige te får du en balanceret og forfriskende smagsoplevelse med spændende noter af bl.a. asparges og grønne æbler!

Chaya nævner i sit nyhedsbrev:

“First Flush er sæsonens første plukning af friske topskud fra tebusken. Teplanten har haft en vækstpause gennem vinteren, hvilket tillader næringsstoffer at ophobe sig i planten. Disse næringsstoffer finder vej til de nye friske blade, når væksten starter igen i foråret. Resultatet giver en te med en dyb og kompleks smag, der kun kan opnås ved hjælp af disse spæde skud.

En særlig egenskab ved denne te er, at tebladende egner sig særligt godt til at blive genbrugt. Du kan med fordel brygge flere kander te på de samme blade. Dette gør det ikke kun praktisk, bæredygtigt og økonomisk, men det giver også mulighed for at udforske forskellige smagsnuancer i de forskellige brygninger.”

Mullootar Tea Estate

Årets First Flush hos Chaya kommer fra en ny plantage – Mullootar Tea Estate – der har hjemme i den østlige del af Darjeeling-distriktet. Det fortæller, at den har nydt godt af både kølig og sund bjergluft samt masser af frisk vand. Plantagen er et moderne te-landbrug, hvor især bæredygtighed er i fokus! Det betyder meget kort fortalt, at man der bl.a. tager socialt ansvar og eksempelvis tilbyder uddannelsesmuligheder for te-arbejdernes børn.

Læs meget mere om og bestil den nye spændende te her.

Besøg Chaya

Du er også altid velkommen til at smage en kop te i en af Chaya-butikkerne på Lyngby Hovedgade og Jægersborg Allé! Ligeledes holder Chaya i Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken åbent for bl.a. Afternoon Tea torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 11.00-17.00husk dog at bestille bord, da der ofte kommer mange gæster.

Foto: Chaya, pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev