Det bliver gradvist mørkere og mere fugtigt. Lige nu øser det ned og jeg har tændt op i kaminen for første gang i år. Min hund ligger i tørvejr på terrassen og kigger ud – den er ikke vild med det regnvejr og har i det hele taget svært ved at beslutte sig for, om den skal være inde eller ude.. Nogle hunde elsker det våde vejr. Sådan er de heldigvis så forskellige.
I det fugtige vejr ser vi desværre mange snegle og med sneglene kommer hjerte-og lungeorm
“Hjerte-lungeorm” er et begreb der dækker over både den franske hjerteorm og rævens lungeorm. Det er begge parasitter, som kan have alvorlige konsekvenser for din hund, særligt hvis de ikke opdages i tide.
Snegle er mellemvært for hjerte- og lungeormslarver, og smitten fra snegl til hund kan ske ved, at hunden ved en fejl spiser en snegl eller snegleslim.
Læs mere i vores artikel nedenfor og få desuden din hund testet for hjerte- og lungeorm inden vinteren, hvor sneglene heldigvis kommer i fåtal.
De bedste hilsner Natascha og resten af teamet på Gentofte Dyreklinik
Link
Få din hund testet for hjerte og lungeorm!Vi giver dig 10% på hjerte-og lungeorms testen (Baermann) i hele oktober.
Alt hvad du skal gøre er at samle 3 afføringsprøver -én fra hver dag i 3 dage i hver sin høm høm pose og bringe dem til os mandag til torsdag. Ved prøver der er afleveret inden 12:00 er der svar næste eftermiddag.
Normalpris 584 kr incl moms Nu 526 kr.-
Spar 58,50 kr.-Link
Bliv klogere på hjerte og lungeormJo mere vi ved om hjerte og lungeorm og jo mere fokus vi har på parasitterne,jo bedre vil vi blive til at minimere smitten, men også til at fange sygdommen i tide. For hjerte-lungeorm kan vores hunde desværre dø af.
Lige nu ser vi desværre en stigning i antal diagnosticerede.
Læs mere Link
Link
Supertilbud endnu en måned!Ledbrusken fungerer som “støddæmper” i leddene mellem knoglerne. Når ledbrusken slides væk i et led, nedsættes bevægeligheden, og smerterne og funktionsnedsættelsen tiltager.
Stive led kan ikke helbredes, men det er muligt at forbedre sundheden i led med ernæring og motion.
Vores foretrukne leddiæet er fra Hill’s og kommer i mange varianter. Du får op til 100 kr rabat på alle vores leddiæter i oktober!
Læs mere → Link
Link
Fri for hundesnoren!Ved du egentligt, hvornår din hund skal i snor?
Som udgangspunkt skal hunde altid være i snor, men fra 1. oktober til 31. marts er det tilladt at slippe din hund løs på en række danske strande 🐾🌊
Læs mere om reglerne for, hvornår din hund skal være i snor her
Læs mere → Link
Link
Marsvin og C-VitaminMarsvin er nogle små, hyggelige dyr og er højt elsket af børn som voksne.
Men mange ved desværre ikke at marsvin, ligesom mennesker, ikke selv producerer C-vitamin. Vedvarende C-vitamin mangel kan i sidste ende betyde døden for de små dyr. C-vitamin skal altså gives både som et tilskud samt gennem foderet.
Læs mere her Link
Link
God pris på kastrering og sterilisering i 2021Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms
Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-
Læs mere → Link
Link
Spar altid penge når du køber Hills foder!Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – Vi hjælper dig med at oprette dig hvis du ikke allerede er oprettet og i fuld sving med at spare.
Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.
Spørg os! Link
Link
Online booking!Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200
Læs mere → Link
Link
Brug for dyrlæge efter åbningstid?Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!
Gentofte Dyreklinik har weekendvagten fredag 29. oktober til søndag 31. oktober 2021
Læs mere → Link
Gentofte DyreklinikBernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk LinkLink Du modtager denne e-mail fordi du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet LinkLink

Tilmeld dig vores nyhedsbrev