August-vejret har været vekslende og meget blæsende, men i skrivende stund har vejret vendt. (Måske er det fordi vi alle er tilbage fra ferie 😉
Den dejlige sen-sommer sol og varme og masser af blomster og nedfaldsfrugt tiltrækker bier og hvepse. Det er derfor ikke mærkeligt, at vi i ugen der er gået, har fået mange opkald mhb på bi- og hvepsestik. Læs nedenstående artikel og få gode råd.
Vi har i Danmark nu fået en ny måde at smertedække gigt-hunde på (og snart katte). Behandlingen har meget få bivirkninger og har allerede hjulpet mange. Medicinen gives som en indsprøjtning af dyrlægen hver måned og kan gives alene eller sammen med andre gigtmidler. Har din hund gigt, vil denne behandling for de fleste, være et rigtig godt alternativ til daglig medicinering og har færre bivirkninger. Spørg os endelig – vi vil rigtig gerne fortælle dig mere og hjælpe din hund -og heldigvis snart kat.
Til hunden eller katten der har behov for et foder, der er rettet mod ledene har vi et rigtig godt tilbud til dig i denne måned – læs mere nedenfor.
Vi ønsker dig og dit/dine dyr den bedste sen-sommer
Mange hilsner fra hele teamet på Gentofte Dyreklinik
Link
Når dit dyr bliver stukket..Når din hund bliver stukket af en bi eller hveps, er det lige så ubehageligt for den, som det er for os. Det gør ondt! Når sommeren går på hæld, ser vi mange stikkende insekter, og mange hunde elsker at jage dem… Den evige jagt medfører derfor ofte, at din hund bliver stukket af en bi eller hveps i kampens hede.
Læs mere → Link
Link
Tilbud på alle vores leddiæeter!Ledbrusken fungerer som “støddæmper” i leddene mellem knoglerne. Når ledbrusken slides væk i et led, nedsættes bevægeligheden, og smerterne og funktionsnedsættelsen tiltager.
Stive led kan ikke helbredes, men det er muligt at forbedre sundheden i led med ernæring og motion.
Vores foretrukne leddiæet er fra Hill’s og kommer i mange varianter. I fra mandag den 6. september får du rabat på alle vores leddiæter til hud og kat
Læs mere → Link
Link
Tilbud på laserbehandlingTerapeutisk laser er en effektiv behandling til gigt, ledskader og sårbehandling.
Uanset om dit dyrs skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan laserterapi hjælpe. En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau.
Læs mere om laserbehandling og se pris og tilbud nederst i artiklen
Læs mere Link
Link
Pas på taks og thujaTaks og thuja er giftige!
Det er ikke længe siden vi blev ringet op fordi en hund havde drukket vand med grannåle fra et thuja træ. Hunden var syg med opkast og kunne det tænkes, at det var en forgiftning?
Hunden har det heldigvis godt igen – men pas på især hvalpe. Læs vores artikel om taks. De bærer bær pt
Læs mere her Link
Link
God pris på kastrering og sterilisering i 2021Kastrationspakke inkl vaccination, øremærkning, samt registrering 999 kr.- incl moms
Sterilisationspakke inkl vaccination, øremærkning, registering, krave og smertestillende medicin til behandling i hjemmet 1400 kr.-
Læs mere → Link
Link
Spar altid penge når du køber Hills foder!Vi giver altid 10% på vores Hills foder via din Hills App – Vi hjælper dig med at oprette dig hvis du ikke allerede er oprettet og i fuld sving med at spare.
Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.Dette gælder nye, som gamle foderkunder.
Spørg os! Link
Link
Online booking!Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200
Læs mere → Link
Link
Brug for dyrlæge efter åbningstid?Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev