STILIG PÅ DE LUNE JAGTDAGE

Vi har plukket lidt i butikken til de lune og tørre jagtdage. Skydevesten i ekstra fin merino og med høj krave er fra Purdey. Det gælder også skjorten. Cornelius London står for både den lodengrønne cashmere trøje og slipset.

Fra Cornelius London kommer også den flotte Half Norfolk skydejakke med action back og i den elegante herringbone tweed. Dejlig luftig og alligevel varm. Endelig kan breeks i bomulds fløjl eller molskin sætte et flot punktum på sættet som kan klare den kølige brise og samtidig ikke får dig til at koge over til den lune efterårsdag.

DIN HUND HAR OGSÅ BRUG FOR LIDT SJOV OG DEN FORTJENER DET

De knokler overalti jagtlandskaberne i disse måneder. Over marker, gennnem krat og vådområder, hvor de bruger deres sanser og alt det, som vi har lært dem.Og når arbejdsdagen er omme, og maven er fyldt, har de små og store kræ ligesom os brug for lidt sjov.

Så kom forbi butikken og se vores udvalg af lækre hundeartikler, som nu også inkluderer lidt sjov i form afhunde legetøj. Din hund kommer til at elske dig endnu mere, når du kommer hjem med en blød pakke.

FOR KONGER OG DRONNINGER LE CHAMEAU JAMESON

Le Chameau er ikke kun kendt for deres håndlavede gummistøvler. De laver også læderstøvler til både ham og hende. Tidsløse, stilfulde, utrolig komfortable og langtidsholdbare. Og perfekte til både jagt, hundeluftning, vandring eller til en tur i en våd og kold by.

Støvlerne er lavet af nubuck, der er læder, som er blevet slebet eller pudset på ydersiden for at producere en fløjlslignende overflade samtidig med, at det bevarer egenskaberne fra top-grain kvæglæder. Nubuck er elastisk, ekstremt slidstærkt og vandafvisende.

Jameson-støvlen har også Le Chameaus unikke LCX®-membran, der forhindrer vand i at trænge igennem samtidig med, at damp let kan undslippe, så dine fødder holder sig tørre uanset vejret.

Hva´ siger du ? Pas på dine ører – du har kun dem, du er født med

SORDIN ProX-LED

Supreme Pro-X LED høreværnet har optimal beskyttelse med høj forstærkning, LED-lys, AUX-indgang og vandtæt batterirum. Den har hovedbøjle med blødt camouflage stof oggrønne kopper .De erudstyret med en behagelig gelpude ved ørerne.

Vandtætte mikrofoner (IP67 testet) LED lys som automatisk slukker efter tre minutter Kopper formet til at passe til både højrehånds- og venstrehåndsskytter To separate, godt afskærmede mikrofoner for optimal lydretningsplacering Høj forstærkning og naturlig lydgengivelse uden at hakke og skære ud Lydindgang (AUX) til tilslutning af eksterne lydkilder, såsom radio Ledning med 3,5 mm mono jackstik medfølger

KØB NU

SORDIN Supreme

Supreme Basic er et godt elektronisk høreværn. Den er designet med standardelektronik og tilbyder en maksimal 1:1 lydgengivelse.

Vejer kun 310g , så det føles let på hovedet. slukker automatisk efter 4 timer. hvis du selv glemmer det. Og har en batterilevetid på 300 timers brug på 2 stk. AAA-batterier.

Lukker af for lyd over 82 db (A)

Standard elektroniske komponenter Batterirum inde i koppen Lydindgang (AUX) Sammenfoldelig for praktisk opbevaring

KØB NU

BARBOUR TRØJER TIL ALLE

Det er trøjetid, og vi har et hav af forskellige trøjer fra blandt andet Barbour. Her er en dejlig tyk uldtrøje med flot og moderne sjalskrave. Vi har også lige fået to nye damemodeller, der er ret unikke, på hver deres måde. Kig ned i butikken, når du skal på trøjejagt.

BLIV KLOGERE PÅ DIT VÅBEN

GÅ HJEM ARRANGEMENT Mød vores våbensmed

Onsdag den 2. november mellem 17 og 19

Her kan du få gode anvisninger på vedligeholdelse og rensning af dit våben. Vi skiller et våben ad, så du kan se, hvad du selv kan gøre for at holde dit eget våben i topform i mange år og hvad du bør overlade til våbensmeden.

Vi sørger selvfølgelig også for lidt til både halsen og maven.

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev