SPAR OP TIL 70 % I HELE AUGUST
Hvis du hjælper os med at få plads til de nye varer, så får du helt op til 70 % i rabat på alt det, der ikke er plads til længere eller som udgår af sortimentet.
Du behøver ikke skynde dig, men du skal heller ikke vente til sidste øjeblik, hvis du vil være sikker på, at vi har det, du skal bruge i den rigtige størrelse.
Der kan være optik og våben med lavere rabatter end andre varegrupper. Alle tilbud gælder kun så længe lager haves.
UDSALGET ER KUN I BUTIKKEN DER IKKE UDSALG I WEBSHOPPEN
NIELS VAN ROOYEN CORNELIUS AW21 COLLECTION
Link
Link
LinkLink
Vi fortsætter succesen med nye modeller
Niels van Rooyens CORNELIUS kollektion, der lægger sig stilmæssigt op af designet fra hans tid som kreativ direktør i Holland & Holland, er blevet en stor succes.Nu kommer der snart flere modeller og ikke mindst en basiskollektion for kvinder. Du hører nærmere i starten af sæsonen !
JAMES PURDEY & SONS NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK
Link
Vælg mellem super lækre skydeveste, caps eller polo skydetrøjer til de varme sensommerdage på skydebanen eller på sæsonens første jagt.
STADIG LEDIGE PLADSERPÅ JAGTTEGNSKURSER KURSUSSTART DEN 12. AUGUST ELLER 15. SEPTEMBER
Link
Vores efterårkurser afvikles i august og september.Kurset er fordelt på 8 undervisningsdage inklusive skydedage ogforegår dels på hverdagsaftener med teori og i weekend dage til den praktiske undervisning.
Indholdet er nyt stof for langt de fleste, og der er meget teori og praktik, man skal igennem. Du skal lære om jagtetik, jagtformer, vildtbiologi, lovgivning og om, hvordan selve jagten foregår. Der er en del hjemmearbejde og forberedelse er en forudsætning for at bestå jagttegnsprøven.
Teoriundervisningen foregår indendørs, mens praktikken og skydning er udendørs. Undervisningen finder sted i butikken på Gentoftegade 51 samt på skydebanen i Hørsholm.
Kurset afholdes af Jan Nancke, som har gået på jagt hele sit liv, er skydeinstruktør og selvfølgelig også godkendt jagttegnskursuslærer uddannet af Danmarks Jægerforbund. Kurset koster kr. 4.995,-
SE MERE OM KURSERNE – TRYK HER Link

Tilmeld dig vores nyhedsbrev