JULETID GLÆDELIG. JUL

Så nærmer højtiden sig og som sidste år kommer den også i år til at stå i Corona’ens tegn. Heldigvis kan vi holde åben i butikken så alligevel ser det ud til at året slutter bedre end det startede.

Vi spritter af, har masser af plads til at holde afstand og følger, i det hele taget, sundhedsmyndighedernes anbefaling. Skulle du have glemt dit mundbind, så har vi et til dig. Vi har selvfølgelig også en masse varer i alle prislejer og så en rigtig god portion julehygge.

Kom forbi butikken, vores åbningstider i julen, er angivet herunder.

JULEHYGGEN SAME PROCEDURE AS ALWAYS

Måske er man ikke forpligtet ud over sine evner og det skal indrømmes, at nogle af os pakker bedre ind end andre. Vi gør det, ligemeget hvad, med et smil og så er det jo op til dit held og gennemskueningsevne, hvem du får til at gøre det.

Vi serverer glögg hver dag. Nogengange glemmer vi at spørge, men vi tager det på ingen måde ilde op, hvis du lige tager selv eller beder om en servering. Der er også en lille ting til.

Vi er glade for traditioner. Gøngehesten, som har fulgt os siden starten på Hyldegårdsvej,er selvfølgelig klar til børnene. Det er håndværksmæssigt kram, så hvis du også synes du har den barnlige sjæl i god behold, så er du velkommen.

JULEGAVER I ALLE PRISKLASSER

Julegaver er bare det bedste og jo mere personlige de er, jo bedre. Det gør det jo ikke lettere at indkøbe dem. Det bedste er vel, at have meget at vælge imellem. Det har vi selvfølgelig sørget for. Butikken bugner med varer.

Alt fra små pudseløjerlige småting til mere traditionelle jagtgaver, fra mandelgaver til den gave du aldrig glemmer du fik. Vi har samlet et lille bitte udsnit, i en lille billede kavalkade, bare så du har en fonemmelse. Hvis det alligevel virker uoverskueligt, så hjælper vi selvfølgelig mere end gerne med at finde det rigtige.

HUSK DEN EVIGT GODE GAVE

Med et gavekort til Nancke Jagtliv er du sikker på at ramme plet, når du er på gavejagt. Det er nemlig ikke altid let at finde den helt rigtige ting til en kræsen jæger eller et ditto friluftsmenneske.

Du kan kan købe vores gavekort i butikken og på webshoppen. Gavekortet kan kun anvendes i vores fysiske butik. Passer de beløb du ser i webshoppen ikke til dig eller vil du have det pakket på en bestemt måde, så skal du bare henvende dig på info@jagtliv.dk, så finder vi en løsning til dig.

facebook

website

email

Instagram

TELEFON: +45 5339 1010 EMAIL: INFO@JAGTLIV.DK ÅBNINGSTIDER MAN – FRE: 10:00 – 18:00 LØR 10:00 – 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev