FØDSELSDAGSUDSALG FRA DEN 1. TIL DEN 27. FEBRUAR

VI HOLDER FØDSELSDAG – og det er os, som giver gaverne !

Vi har fyldt udsalgsstativerne op med overdådigheder af lækre varer og vi har sat priserne ned med op til 70%.

Vi skal af med det – så der er plads til nyt og vi har selvfølgelig også en del våbenpakker på tilbud, så der er rigeligt grund til at komme forbi butikken for at udforske.

Udsalget varer fra 1. til 27. Februar. Vi glæder os til at se dig.

UDSALG mange varer – fra alle de gode mærker

BARBOUR – HÄRKILA – SEELAND – SCHÖFFEL – ALAN PAINE – FRANKEN & CIE – PINEWOOD – LOWA – CHEVALIER – HAUNTER – CHRYSALIS – DEERHUNTER – MAREMMANO – FILSON – ANTLERS – BERETTA – KHAN – ARMSAN

SIDSTE PLADSER TIL JAGTKURSET FORÅR 2022 HOLDET ER NÆSTEN UDSOLGT

Vores forårs kursus afvikles i perioden imellem den 24. Marts og den 6. April. Kurset foregår dels på hverdagsaftener med teori og i weekend dage til den praktiske undervisning.

Indholdet er nyt stof for langt de fleste, og der er meget teori og praktik, man skal igennem. Du skal lære om jagtetik, jagtformer, vildtbiologi, lovgivning og om, hvordan selve jagten foregår. Der er en del hjemmearbejde og forberedelse er en forudsætning for at bestå jagttegnsprøven.

Teoriundervisningen foregår indendørs, mens praktikken og skydning er udendørs. Undervisningen finder sted i butikken på Gentoftegade 51 samt på skydebanen i Hørsholm og Greve.

Kurset afholdes af Jan Nancke, som har gået på jagt hele sit liv, er skydeinstruktør og selvfølgelig også godkendt jagttegnskursuslærer uddannet af Danmarks Jægerforbund. Kurset koster kr. 4.995,-

ER DU INTERESSERET SÅ TRYK HER

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev