VI TAGER OS OGSÅ GODT AF DIN HUND

Der er hundetilbehør, og så er hundetilbehør, som lige har et ekstra touch af lækkerhed og elegance over sig. Og selv om du måske mener, at det ikke gør nogen forskel, så ved vi godt, hvad din hund ville vælge, hvis den fik lov.

LE CHAMEAU

Hundemadras i flere størrelser

PURDEY

Kraftig hundesnor af naturligt reb. Ca. 115 cm.

BARBOUR

Madskål med klassisk tartan mønster

BARBOUR

Hundeseng i vaskbar fleece og vokset bomuld

Svenske Haunter laver hårdført udendørstøj til ganske rimelige priser.

SE HELE KOLLEKTIONEN – TRYK HER

FREMRAGENDE KIKKERT TIL BUKKEJAGTEN

KAHLES RANGEFINDER Den er ikke billig. Men du får også en kikkert, der stadig bliver håndlavet på fabrikken lige uden for Wien og som teknisk og optisk er i europæisk topklasse.Denne version kan registrere jagtmål på op til 1.500 meters afstand og har en Long-Range-funktion til måling af enkle mål på op til 4.500 meters afstand.

RIFFELPAKKER VI HAR SØRGET FOR ALT – DU SKAL BARE TRYKKE PÅ AFTRÆKKEREN

Vælg en komplet riffelpakke fra Schultz & Larsen, Tikka, Sauer eller Mauser med riffel, optik, lyddæmper, foderal, rensesæt og rem. Kom ned i butikken, hvor du kan se og høre nærmere

HAR DU BRUG FOR LIDT LÆSESTOF?SÅ FIND EN GOD HISTORIE PÅ BLOGGEN

SE VORES BLOG – TRYK HER

FOMO, “fear of missing out”, er idag det værste der kan ramme et menneske. Husk at man også kan underholde sig med at følge os på Instagram og Facebook – Tryk på knappen, så er du inde på siden, hvor du så trykker “følg” på Instagram og “Synes om” på Facebook.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev