SOMMER JAGTEN 2022

Der er bare et eller magisk over denne tid på året, hvor temperaturen langt om længe er på vej op og skovene bliver grønnere og grønnere dag for dag.Og så er det jo i øvrigt også den 16. maj – en ikke helt uvæsentlig dato for mange jægere.

Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe med både tøj og teknik, hvis du står og mangler noget. Ellers er der kun tilbage, at ønske alle en god start på bukkejagten.

EN MINDRE REVOLUTION FRA PURDEY

James Purdey & Sons er kendt over hele verden for deres klassiske håndlavede våben. Og så er de kendtfor deres eksklusive og ultra traditionelle jagttøj til britiske jægere. Derfor er der også tale om en mindre revolution, når de nu går i markedet med en noget mere moderne kollektion beregnet tilfritidsgarderoben. Kom forbi butikken og se de lækre kvaliteter.

HÅNDVÆRKS MANUALEN NY BOGUDGIVELSE

ONE SHOT er på alle måder en unik bog. Og så er det en bog, der i den grad lever op til titlen. For den handler om, hvor man skal placere det enlige skud, når man går på jagt efter 24 europæiske vildtarter og så den enlige fugl, tjuren. Alle dyr er fotograferet i deres relevante miljøer og suppleret med skematiske fremstillinger af dyrenes anatomi

ONE SHOT er skrevet af den inkarnerede jæger og præcisionsskytte Niels Busch. Bogen er på engelsk og måler kun 15×10 cm.

CORNELIUS LONDON SOMMERLET PÛRCH

BREEKS I BOMULD

BOMULDS JAKKE

Safaritøj til jagt i den danske sommer? Det lyder måske mærkeligt, og så alligevel ikke. Er du i tvivl? Så kig lige en ekstra gang på billederne, eller kom forbi butikken og se de mange safari modeller vi har.

PÅ SOMMERFERIE I HAVEN LUFTGEVÆR JA TAK

ET NAVN, DER VÆKKER MINDER Når ens far hentede luftgeværet en sommerdag i haven, var der som regel tale om et Diana. Et stabilt luftgevær uden de store dikkedarer og langt fra de avancerede modeller i dag med mere slagkraft og kikkertsigter.At skyde med luftgevær er stadig en fantastisk beskæftigelse, når flere generationer er samlet, og vi har selvfølgelig et godt udvalg i flere prisklasser.

DAME AFDELINGEN HUSK LIGE SOMMERSKJORTEN

JAGTTEGNSKURSUS EFTERÅRET 2022

Vores efterårskursus afvikles i perioden fra den 27. august til den 13. september. Kurset er fordelt på 8 undervisningsdage inklusive skydedage og varer fraden 25. august 2022 tilden 9. september 2022 ogligger selvfølgelig op til prøveperioden . Kurset foregår dels på hverdagsaftener med teori og i weekend dage til den praktiske undervisning.

Indholdet er nyt stof for langt de fleste, og der er meget teori og praktik, man skal igennem. Du skal lære om jagtetik, jagtformer, vildtbiologi, lovgivning og om, hvordan selve jagten foregår. Der er en del hjemmearbejde og forberedelse er en forudsætning for at bestå jagttegnsprøven.

Teoriundervisningen foregår indendørs, mens praktikken og skydning er udendørs. Undervisningen finder sted i butikken på Gentoftegade 51 samt på skydebane i Hørsholm og Greve.

Kurset afholdes af Jan Nancke, som har gået på jagt hele sit liv, er skydeinstruktør og selvfølgelig også godkendt jagttegnskursuslærermuddannet af Danmarks Jægerforbund. Kurset koster kr. 4.995,-

JEG VIL GERNE TILMELDES – TRYK HER

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev