BEKLÆDNINGFODTØJTILBEHØRVÅBENOPTIKBLOG

HVAD SKAL MAN LAVENÅR DER ER PAUSE I JAGTEN

Der er stadig 4 uger tilbage af dette års bukkejagt,inden sommerpausen går i gang. Og hvad gør man så ?

Du kan tage på skydebanen for,at afpudse færdighederne og det giver altid god mening.Du kan give riflen et eftersyn, hvis skuddene sidder i uforklarlige mønstre eller langt fra, hvor de burde sidde.Måske en kobber rensning er en god idé ?

Du kan kan selvfølgelig også bruge tiden på, at tjekke op på udstyret og få fat i det,du har manglet i flere år.Vi er klar til, at betjene dig med både tøj og teknik og al den vejledning, du har brug for.

Og ellers kan du altidbruge tiden på at tage ud i den smukke,danske natur,nyde synet og fylde lungerne med frisk luft.

NYT FRA BUTIKKEN

THEY ARE BACK !

De har ikke været til at opdrive på grund af mangel på naturgummi og en coronalukning af en marokkansk fabrik. Nu er de håndlavede gummistøvler fra Le Chameau tilbage på hylderne, og det er der mange, som er glade for.Du kan vælge mellem de korte og de lange, dem med lynlås eller ej og med eller uden neopren.

STUDIETASKE ?

Mangler du en studentergave her på falderebet? Så går du ikke galt i byen med denne klassiske taske fra Filson, der er stor nok til en bærbar, og hvad der ellers er brug for på det kommende studie. Fås selvfølgelig i flere farver.

GAMO – LUFTGEVÆR

Der er sket noget med luftgeværer, siden dengang farmand hentede Diana 25’eren i skuret. I dag er der kommet noget mere slagkraft og meget mere præcision takket være kikkertsigterne. Og det er stadig en hyggelig familiefornøjelse, når man har grunden eller haven til det. Men husk lige at sætte dig ind reglerne, inden du går i gang. Se f.eks. luftgeværer.dk

SLUK TØRSTEN MED STIL NÅR DU ER I FELTEN

Vi har fået nogle “over the top” ekslusive håndlavede produkter fra sydafrikanske ELS FINE LEATHER Ltd.

“PILGRIMS REST” MINI FIELD BAR Du kommer med garanti til, at vække opsigt når du hiver denne eksklusive sag af en “bærbar” frem, i naturen eller på terrassen.

Baren inkluderer: – Et skærebræt i massiv træ – 2 bøhmiske krystalglas – 2 Els & Co. læderunderlag – En Stanley dobbelt vægget isspand – Et skud mål i rustfrit stål

OG DET STOPPER IKKE HER, HVAD MED …

“Stellenbosch” til vin og 2 glas Læder bærbar til 1 flaske vin, champagne, cognac eller spiritus og 2 stilke fri glas

“Stellenbosch” til 8 glas Læder bærbar til 8 stilke fri glas

“Wellington” lommelærke Læder bærbar med messingflaske

Alle produkter er fremstillet i hånden af det fineste læder, der kun bliver smukkere og smukkere med årene.

SPANSKE BÆLTER HOLD BUKSERNE OPPE MED STIL

Polo bælter er et farverigt must-have til stort set alle former for bukser, til alle typer, stilarter og alle aldersgrupper. Vi har mange bælter i mange farver og faconer, kom forbi og se udvalget eller udvælg på jagtliv.dk

EFTERÅRETS JAGTTEGNSKURSUS FÅ PLADSER TILBAGE

Vores efterårskursus er fordelt på 8 undervisningsdage inklusive skydedage og varer fraden 25. august 2022 tilden 7. september 2022. Kurset ligger selvfølgelig op til prøveperioden . Kurset foregår dels på hverdagsaftener med teori og i weekend dage til den praktiske undervisning.

Indholdet er nyt stof for langt de fleste, og der er meget teori og praktik, man skal igennem. Du skal lære om jagtetik, jagtformer, vildtbiologi, lovgivning og om, hvordan selve jagten foregår. Der er en del hjemmearbejde og forberedelse er en forudsætning for at bestå jagttegnsprøven.

Teoriundervisningen foregår indendørs, mens praktikken og skydning er udendørs. Undervisningen finder sted i butikken på Gentoftegade 51 samt på skydebane i Hørsholm og Greve.

Jagttegnsunderviser er Jan Nancke fra butikken, som har gået på jagt hele sit liv, er skydeinstruktør og selvfølgelig også godkendt jagttegnskursuslærer uddannet af Danmarks Jægerforbund. Kurset koster kr. 4.995,-

JEG VIL GERNE TILMELDES – TRYK HER

facebook

website

email

Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev