VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON OG VELKOMMEN I BUTIKKEN

Vi har givet butikken en facelift og fyldt den med varer, så den er klar til efteråret og en ny sæson.

Vi kan også præsentere en nyhed, som vi har arbejdet på i et godt stykke tid: Små, hurtige gå-hjem-arrangementer,der kan gøre dig klogere på det, som er vigtigt for at få succes på jagten. Vi starter med 4 arrangementer og håber,at de falder i så god jord, at det kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Skriv til os, hvis du er interesseret, så sætter vi dig på listen. (Vi giver en melding så snart, der er kommet endelige datoer på arrangementerne).

EFTERÅRSARRANGEMENTER I BUTIKKEN

Fredag den 23. september Fra kl. 13.00

TROFÆ OPMÅLING

I SAMARBEJDE MED NORDISK SAFARI KLUB

Nordisk Safari Klub har indgået en aftale med Danmarks Jægerforbund om Trofæopmåling. Det betyder, at alle danske trofæer opmåles til DJ medalje og at alle udenlandske trofæer opmåles til NSK medalje. Derfor kan vi nu også tilbyde opmåling af Danske bukke til Top Ti.

Tilmeld dig og få mere information på info@jagtliv.dk

Gå-hjem-arrangement Oktober

BLYFRI AMMUNITION

I SAMARBEJDE MED SAKO

SAKO har udviklet en spændende portefølje af blyfri ammunition. Men der er mange, som ikke er helt sikre på, hvordan denne ammunition fungerer, og hvad man skal vælge. Er du en af dem, kan du blive lidt klogere på dette gå-hjem-arrangement.

Tilmeld dig og få mere information på info@jagtliv.dk

Gå-hjem-arrangement Oktober

FÅ STYR PÅ OPTIKKEN

I SAMARBEJDE MED SWAROVSKI

Sammen med Swarovski fortæller vi blandt andet om, hvordan man optimerer og anvender de forskellige håndkikkerter og sigtekikkerter, om nyt udstyr contra brugt og hvordan man anvender ballistisk tårn og kort rødpunktsigte.

Tilmeld dig og få mere information på info@jagtliv.dk

Gå-hjem-arrangement November

KEND DIT VÅBEN

MINI KURSUS I VEDLIGEHOLDELSE

Her har du mulighed for at få våbensmedens anvisninger på den del af vedligeholdelsen og rensningen af dit våben, som du selv kan stå for. Vi adskiller et våben, så du kan se, hvad der er inden i, og hvad du selv bør gøre for at holde dit våben i topform i mange år og hvad du bør overlade til våbensmeden.

Tilmeld dig og få mere information på info@jagtliv.dk

SEND MAIL TIL OS – TRYK HER

EFTERÅRSVARER NYHED FRA CORNELIUS LONDON

Chefdesigner Niels van Rooyen har skabt en ny, elegant og praktisk tweed field coat til sæsonen. Frakken er lavet af en slidstærk uld og er perfekt til både jagt og fritidsbrug eller som vinterfrakke til det fugtige og grove danske vintervejr. Frakken har store lommer til patroner, knapper i ben, alcantera besætninger og de uundværlige håndvarmerlommer.

Frakken er tænkt til blande med de øvrige styles i kollektionen mere end til at være et sæt. Den kan sagtens bruges sammen med moleskin, fløjl breeks eller den mørke herringbone tweed. Du kan også komme forbi butikken en tirsdag og få hjælp af Niels van Rooyen til at “mixe og matche”.

PURDEY MANGE EFTERÅRS NYHEDER

JAMES PURDEY & SONS Er man til uovertruffen håndværk og førsteklasses materialer, så bliver det ikke meget bedre end Purdey. Her er bare et lille udpluk afefterårets nyheder fra det britiskeluksusmærke.

NØDVENDIGHEDER SE LIGE HER

Caldwell E-Max Shadows Pro Bluetooth høreværn

Shadows Pro er den opgraderede udgave af de tidligere Shadows ørepropper med indbygget bluetooth. Perfekte til både skydebanen, jagten og når du ellers har behov for et bluetooth headset til din telefon.

Der medfølger et etui, som også fungerer som oplader med LED lys, der viser hvor meget batteri der er tilbage i ørepropperne, og hvor meget batteri der er tilbage i opladerboksen.

Shadows Pro dæmper op til 25 DB og kommer med en flere forskellige slags propper i både silikone og skum til det perfekte fit.

Der medfølger også en snor, der kan sættes i ørepropperne, så man ikke taber dem. Batterilevetiden er op til 6 timer.

NYT SAMARBEJDE OM JAGT TROFÆER

Ind imellem kan man få lyst til at få strejfet ræven og garvet skindet eller få den flotte januar fasanhane udstoppet. Men det kan jo være lidt besværligt – så det bliver ofte ved tanken.

Vi samarbejder med First Class Trophy Trofæmontering, som siden 2008 har leveret trofæmonteringer til kunder i mere end 35 lande. Firmaet udfører alle slags udstopninger indenfor pattedyr, fugle og krybdyr:Skuldermontager (hovedmontager), Piedestal montager (bord, gulv og væg), Fuldmontager, Tableaumontager, Rug Mount (tæppemontering med ½ hoved), Skal/plade montage.

Så står du med et trofæ, der skal på væggen eller måske en sneppe, der skal udstoppes, så kom endelig forbi butikken.

TILBAGEKALDELSE SAKO DANMARK TILBAGEKALDER ASE UTRA DÆMPER

“Har du en ASE UTRA lyddæmper af modellen Radien, bør du måske gå ned til din forhandler og få den byttet, da der kan være fejl på den.”

Sådan lyder det i en udmelding fra Sako Danmark til Danmarks Jægerforbund den 6. september 2022. Udmeldingen kommer kort tid efter en ulykke, hvor en dansk jæger oplevede, at bunden på hans finske Ase Utra, Radien lyddæmper efter skud nummer to på en skydebane, blev skudt bagud, og rammer hans hånd, der bliver skadet.

Den uheldige jæger, der i øvrigt brugte fabriksladet ammunition i sin relativt nye riffel, fik i forbindelse med ulykken en ordentlig forskrækkelse, men er, ud over frustrationen over defekt materiale og en skadet tommelfinger, tilsyneladende ved godt mod.

På spørgsmålet om hvorvidt man kan være sikker på, at det kun drejer sig om produktionsmånederne juni og juli 2020, altså kun Ase Utra Radien lyddæmpere mærket 06/20 og 07/20, svarer Sako Danmark, at der i de to omtalte måneder blev anvendt en anden type gevind, som fabrikken efterfølgende er gået væk fra igen.

Har du købt en sådan lyddæmper hos os fra den periode så bring den til butikken så du kan få den ombyttet.

facebook

website

email

Instagram

Nancke logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev