OUTDOOR MED STIL KLÆDT PÅ TIL FORÅRET

Vi får flere og flere henvendelser på almindelig outdoor-beklædning fra kunder med og uden jagttegn. Og lige nu vælter det bogstaveligt talt ind med nye varer, som ikke er specifikt målrettet jagtbrug.

Vi kan selvfølgelig kun bifalde interessen for at være klædt på med stil, når man færdes i naturen. Derfor får du også lige en smagsprøve på den nye linje fra Barbour, som vi i al beskedenhed mener er lidt pænere end meget andet tøj til udendørsbrug.

PÅ SAFARI ELLER BARE GODT KLÆDT PÅ

“If there were one more thing I could do, it would be to go on safari once again” Karen Blixen.

Safari er ikke alene en betegnelse for at observere eller jage vilde dyr. Det er også en tøjstil, som har sin berettigelse uden for Østafrika. En safari jakke fungerer f.eks. glimerende en dansk sommeraften.

Vi kan anbefale en af de super lækre jakker fra Cornelius eller Purdey.

“Not all those who wander are lost.” J.R.R. Tolkien

Når du vælger tilbehør til din safari garderobe, så gør det ikke noget, at det passer ind i stilen. Her er f.eks. drikkedunke, lommelærker og andre lædervarer fremstillet i hånden efter gode, gamle traditioner.

“I firmly believe that with the right footwear one can rule the world”. Bette Midler.

Det er sikkert ikke den prisvenlige støvlet fra Blundstone fra Tasmanien eller den mere pebrede ditto fra australske RM Williams fra Australien, hun tænkte på. Og vi kan heller ikke garantere, at du kommer til at herske over hele verden. Men begge støvletter er fantastiske til både jagt, safari og i dagligdagen.

PURDEYS FORÅR DET ER SVÆRT IKKE AT BLIVE FORELSKET

James Purdey & Sons

Der er ikke meget, som kan måle sig med den nedtonede elegance det hæderkronede våbenbrand tilstræber i al deres beklædning. For ikke at tale om en forarbejdning og materialer i den absolutte topklasse.

Det er ganske enkelt svært ikke at forelske sig i James Purdey & sons. Og selv om det er dyrt, er det også bare ubeskriveligt dejligt.

KVINDER ELSKER OGSÅ TWEED SE DE NYE KOLLEKTIONER

Det er heldigvis ikke kun mænd, der interesserer sig for pæne jakker til jagtselskaber eller andre sammenhænge. Derfor henter vi også flere og flere blazere hjem til kvinderne, og i år er vi nok kommet til at gå en lille smule amok. Udvalget er lige nu ekstraordinært stort, så kom endelig forbi og find din nye yndlingsjakke.

CORNELIUS LONDON MEET THE MAN

Mangler du et godt tip til jagtgarderoben, eller har du bare lyst til en chit-chat med een, som ved alt om stil, stoffer og engelske jagttraditioner?Så husk, at vi har besøg af Niels van Rooyen i butikken hver tirsdag.Og hvis du skulle have glemt hvem denne herre er, så er han den tidligere kreative direktør hos Holland & Holland og manden bag brandet Cornelius London.

Hvis du ikke har set det seneste katalog for Cornelius London, kan du hente det i butikken eller trykke på billedet af logoet og få det digitalt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev