Årets julekasse – Monumental Barolo fra Seghesio Châteuneufudfordreren fra Domaine Marie Blanche

Årets Julekasse Vi har gennem årene pakket tusindvis af den populære julekasse med 6 udvalgte vine som passer både til årstid og højtid.

3 fl. rødvin – 1 fl. hvidvin – 1 fl. Cremant – 1 fl. portvin. Saftige balancerede Domaine de Diminoit, klassikeren, den præcise Chardonnay fra Domaine de Pellehaut, mousserende mild og tør(champagnemetode)fra Domaine Pinsonniere, Decanter-favoriten Sequeirinha 10 års Tawny .

Pr. ks. 599,95 Nom. pris 747,00 Spar 147,-

Historisk årgang – monumental Barolo Cru Ginestra

2016 har vitterligt det hele, og den mest komplette Barolo vihar oplevet fra vingården Cascina Pajana i cru Ginestra siden 1996….og måske en kende bedre… Barolo fra Ginestra-specialisten er vine somi ungdommen opleves som sovende kæmper. Man fornemmer det hele, men man får sjældent det hele med,hvis man ikke gør sig ekstraordinært umage med at ilte/dekantrere vinen. Det kommer det ofte bag på de fleste, at vinen trods det modne udtryk, er så kolossalt mættende og intens.Det er en stilart som tilskrives traditionalister som Seghesio, som står skulder mod skulder blandt stil-ikonerne. Vækstsæsonen i 2016 byder ind med en ny dimension til vinen, hvilket var tydeligt for deltagerne i vores Seghesio-event i september, hvor Federico Seghesio var vært for 10 forskellige vine, heriblandt 6 forskellige årgange af Barolo. 2016 er ikke alene afsindigt generøs, men har den perfekte årgangssærdeles lokkende fyldige harmoni, hvor Ginestra-elegance sætter ind i lang afstemt finish. Det er denne perfektion som altid bliver efterstræbt, og i 2016 er resultatet fuldkomment.

Nydes: Nu-2040 Perfekt til vinterens simreretter – nydes af de største vinglas.

Renzo Seghesio Barolo Ginestra 2016

Pr. fl. 450,00
TILBUD Pr. fl. 399,95

Châteauneuf-udfordreren

Vi kunne godt unde den brave vinbonde Jean Jacques Delormes at være en flue på væggen i forretningen, når hans prestigevin Cuveé du Solitaire gang på gang bliver rost af vores vinglade kunder. For os er denne vin en sand topvinuagtet at der hverken er prestigefyldt adresse eller prangende etikette – for her har vi at gøre med en vin som er en regulær udfordrer til etablissementet. Jean Jacques 40 ha vinmarker ligger i Sinargue, syd for Lirac og Châtauneuf du Pape. Området blev for få år siden ophøjet til CDR-Villages, en anerkendelse som skal tilskrives at vinene fra det kuperede område har en klokkeklar signatur. Dertil kommer at traditionelle vinbønder som Jean Jacquesgør sig umage – og det kommer til udtryk fra første mundfuld – og vi føler os forvisset om at selv den tomme flaske for et anerkendende nik når den glider ned i flaskecontaineren. Er det en udfordrer til Châteauneuf du Pape? Ja, hvis valget står mellem en ”ordinær” chateauneuf i prislejet 200-300,- så vil vi til enhver tid vælge Solitaire ud fra devisen om ”hellere en topvin fra et mindre kendt distrikt fremfor bunden fra en dyr adresse”.

Grenache, Syrah, Mourvedre. Fadmodnet i 12 mdr. på barrrique

Domaine Marie Blanche Cuvée du Solitaire Côtes de Rhöne Villages 2017

Pr. fl. 169,50
v/6 fl. 139,95

Julemandens værksted er åbent!

Vi leverer vin og vingaver til modtagere over hele landet.

Vi leverer din bestilling direkte til døren m/ egen vogn lokalt og i København .

Vinkælderkup Château de SAINT COSME

“I would easily sign a contract with mother nature to get a vintage like this every year”.

2010 indskriver sig i rækken som en af de største årgange fra Château de Saint Cosme, og som vinmageren udtrykker det: “I would easily sign a contract with mother nature to get a vintage like this every year”. Det er selvsagt en vin somstadig har langt liv foran sig, men yder en fantastisk oplevelse nu.Moden , dyb duft, tørre krydderier, og afstemte tørre noter. Det er Gigondas på højeste niveau, som rummer den helt særlige Grenache-fylde suppleret med en fin nerve og kølighed. En fuldendt signaturvin fra Saint Cosme.

# 2 på WineSpectators Top 100- The most exciting wines in 2012

CHÂTEAU de SAINT COSME
Gigondas 2010

Pr. fl. 399,50
v/6 fl. 359,95

Drikkemoden Gigondas

2014 – “forstærket” med druer fra de historiske parceller le Claux og Valbelle!

SAINT COSME
Gigondas  2014

Pr. fl. 299,50
Tilbud pr.  fl. 199,95

Châteauneuf i topår

Druer fra parceller i La Crau, Cristia og Valori.

SAINT COSME Châeauneuf du Pape2015

Pr. fl. 399,50
v/6 fl. 359,95

GIN XII – ægte fransk håndværk

Hele 12 forskellige urter og krydderier indgår i denne fyldige, perfekt afstemte gin.

Det provencalske destilleri’s forståelse for kompositon af urter og krydderier er fundamentet for GIN XII .

GIN XII
Dry Gin 42% / 70 cl.

Norm. pris  389,00
Tilbud pr. fl. 299,95

Rom – topkvalitet fra Colombia

Lagret i 8 år- forrygende smag med integreret naturlig sødme.

Coloma
8 år Colombia 40% / 70 cl.

Pr. fl. 299,50

Leyrat – single estate cognac

Lagret, gylden farve.Karakterfuld, blød og fyldig cognac. Ikke tilsat karamel. Pakket i gaveæske.

LEYRAT
Tres Vieux Cognac

Pr.  fl. 469,50

NOVEMBER 2021 LARS BJØRN VINIMPORT Jægersborg Allé 19 – 2920 Charlottenlund T: 3964 3000- E: info@lbvin.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev