Vinhandel og vinimportør siden 1979 Lars Bjørn Vinimport har siden 1979 været bindeled mellem dygtige og dedikerede vinbønder og utallige vinnydere som sætter vinoplevelsen i højsædet. Vi ved at vi har landets bedste vinkunder, som stiller krav til deres vin uanset om det er til hverdag , eller når der skal skænkes noget helt særligt i glasset. Den fysiske forretning i Charlottenlund vil altid være den primære ramme for vores formidling,hvor vi igennem nyhedsbreve ogwebshop (som indtil videre stadighar et begrænset sortiment) er i kontakt med alle de kunder som ikke bor ”lige om hjørnet”. Vi ser frem til at 2022 bliver fortsættelse af den rejse der begyndte tilbage i 1979, med fokus på at udvide både vores, ogdin vinøse horisont ved konstant at præsentere de vin som har noget på hjerte.

#1 Domaine Bois Saint Jean, “Grain de Folie” , Côtes du Rhône 2018 
Pr. fl. 99,50  Pr. fl. v/6 fl. 79,95

Det er en af disse sjældne, uprætentiøse Rhône-vine, som mingler fortræffeligt når gode mennesker samles til et skønt måltid.Grain de Folie forener dennuancerige, mediumfyldige aromatiske signatur som vi finder i Bourgogne garneret med afstemt drys af middelhavskrydderi. Vi oplever hver dag at vores kunder deler vores begejstring for brødrene Angles traditionelle og dygtige tilgang til deres røde Rhône, ogglæder os over at vi har troet så meget på vinen og fyldt lageret , så vi stadig kan tilbyde den attraktive årgang 2018. Nydes nu-+2 år. Grenache – Syrah- Cinsault

#2 Château Lancyre, Clos des Combes  Pic Saint Loup 2019
Pr. 129,50 Pr. fl. v/6 fl. 99,95

Fra først til sidst imponerer Lancyre med en umiddelbar imødekommenhed, præcise frugt, og fornemme balance.Årgang 2019 er i særklasse, og fremstår med en harmoni som vi ikke tidligere har oplevet.I nogle år har vinen været intens og kantet, i andre årgange voldsom og rustik, men i den aktuelle årgang oplever vi noget det formfuldendte. Smagen er befriende intens, medium til stor fylde, sødmefulde krydderier, lakridsmed en lang mild krydret eftersmag. Nydes nu-+5 år. 50 % Grenache – 50% Syrah

#3 Domaine Hamelin, Chablis 1er cru, Beauroy 2018
Pr. fl. 229,50  Pr. fl. v/6 fl. 199,95

Hamelin står for os som den ægte vare når vi taler Chardonnay fra denne gren af Bourgogne-familien.. Raffineret og intens, ren klang med fremragende bund, og uden at fadaromaerne er det drivende. Og netop det er Hamelins styrke. I deres hænder får Chablis-druen Chardonnay lov til at vise hele spektret af aromaer,og frembringer en vinoplevelse der med al respekt ikke kan efterlignes noget andet sted. Det er værd at huske på at Beauroy 1er Cru er vingårdens topvin, hvilket betyder at al forfængelighed bliver lagt i denne vin. Vi har importeret Hamelin’s skønne Chablis i mere end 25 år, og selv vinbonden må medgive at 2018 er en af hans allerbedste vine nogensinde. Nydes nu-+4 år. 100% Chardonnay Modnet 12-18 mdr. på ståltanke – ingen fad!

Castello Solicchiata og Tignanello – Italiens mest betydningsfulde vine I midten af 1800-talletrevolutionerede Baron Spitaleri italiensk vinbrug, og frembragte kvalitetsvine som kunne måle sig med det bedste fra Bordeaux . Mere end 100 år senere stod ønologen Giacomo Tachis for den næste bølge, da han i1970’erne ligeledes med “Bordeaux-druer” skabte Tignanello og Solaia for familien Antinori.

Castello Solicchiata – der er noget eventyrligt ved dette vinslot som ligger i 1000 meters højde på foden af ETNA. Den umådeligt velhavende BARON SPITALERI havde i al beskedenhed sat sig et mål. Han ville lave verdens bedste vin. Han engagerede Italiens førende botaniker,munken Francesco Tornabene, støvsugede universiter i Tyskland og Frankrig for de ledende ønologer og etablerede et videncenter ien af sine ejendomme i Catania. Baronen hentede vinstokke iBordeaux, som blev sat i opbyggede terrasser (svarende til 100 kilometer stensætning) med optimal eksponering, ogopførte den imponerende borg , Castello Solicchiata, som stod færdig i 1855 . Baronens drøm gik snart i opfyldelse. Hans vine høstede medaljer på alle vinudstillinger, ogCastello Solicchiatablev kgl. hofleverandør til det italienske kongehus (Savoy). I dag er det direkte efterkommere, Baron Arnaldo og broderen Felice Spitaleri som fortsætter familietraditionen for vindyrkning med Bordeaux-sammensætning, og beriger os vinnydere med denne bemærkelsesværdige vin som emmer af klassisk Bordeaux, med dyb afdæmpet fylde og moden karakter.

Den lovpriste årgang 2014 (199,95 v/6 fl.) 
er selvskreven blandt Italiens bedste vinkøb. 

Castello Solicchiata klassiske bordeaux-blend består af Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot. 24 mdr. på fad/barrique. Nydes Nu + 10 år.

Secondo er på vej! Godt ny fra vulkanen. Vi forventer at få Castello Solicchiata’a 2. vin, SECONDOpå hylderne igen midt-februar. Samme årgang som sidst – 2010 – og til samme pris v/6 fl.125,00.

Champagne… Det er som om at festen fortsætter, for vores champagnehuse sælger bemærkelsesværdigt godt her i januar, som ellers traditionelter en måned hvor der erlidt længere imellem at propperne spinger.Interessen for at nyde god champagne er steget markant i de senere år. En af årsagerne kan tilskrives at den kvalitet vi oplever fra champagnes undergrund, de mindre vingårde, som har gjort champagnenydere endnu mere bevidste, og dermed mere kræsne, og vi ser en tendens hvor mange fravælger de serieproducerede champagner, for netop hente smagsoplevelser fra producenter som Collet og Jeaunaux Robin.

Som importør har vi altid haft en forkærlighed for de personlige champagner. Før var det Leclerc Briant, som vi fulgte indtil Domainet blev solgt, splittet op og de bedste vinmarker solgt fra, for nu at opleve succes med familien Collets afstemte og indtagende champagner fra 269,95 v/6 fl., og Jeaunaux Robins’ Fil de Brume v/6 fl. 359,95 spændstige intense perler, som vores kunder har fulgt fra stjerne in spe til stjerne.

Vi leverer din vin lige til døren…

Vores egen vogn kører hver daglokalt og i Københavns-området Vi leverer med post og fragtmand over hele landet Skal du have sendt en vingave- det klarer vi naturligvis også Bestil i vores webshop eller i butikken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev