Nyt fra Lars Bjørn Vinimport Vihar formidlet vin siden 1979, og dermed oplevet lidt af hvert på vinfronten. Men vi har ikke tidligere prøvet det paradoksat vi skal vente i måneder på at få vin hjemfra vingårdene fordi der mangler kapsler, flasker, emballage mm. Det er en ret håbløs situation for vinbønderne, og vi må rose dem for deres indsats og foretagsomhed, fordi de gør alt for at sende deres vine i vores retning. Vi ser også prisstigninger som naturlig konsekvens af mangelsituationen og øgede omkostninger– men på den korte bane kommer du som kunde hos os ikke til at mærke noget til det. Vi har netop optalt vores lager, og vi har intet mindre end 60 000 gode flasker …til gammel pris. Apropos gammel pris…det er faktisk 10 år siden at vi første gang stiftede bekendtskab med Finca Ses Talaioles fra Mallorca , og her tusinde solgte kasser senere skal det naturligvis markeres med et ekstraordinært godt tilbud.

Vi markerer 10 år med Mallorcas bedste vingård og tilbyder ekstraordinært Sestalino til samme pris som i 2012. Spar 50,- pr. fl.

FINCA SES TALAIOLES “Sestalino” 2017 
Pr. fl. 199,50  Pr. fl. v/6 fl. 149,95 – SPAR 50,- pr. fl.

Sestalino 2017 er en flamboyant og fyldig rødvin med det saftige anstrøg som gav vinengennembrud da vi introducerede den for 10 år siden. Et af de særlige kendetegn ved Sestalino er at vinen har fylde og harmoni,men aldrig drøj og tung, og netop det viser at det er vin med retning og klasse. Druessammesætning: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah og de obligatoriske lokale sorter Callet og Cantanegra. Modnet i 12 mdr. på barrique (225 liter træfade). Årlig produktion ca. 12 000 flasker udelukkende baseret på egne druer. Nydes: Nu-2029.

10 år med FINCA SES TALAIOLES Tiden går hurtigt i godt (vinøst) selskab, og det er netop gået op for os at det er 10 år siden at den første sending fra Finca Ses Talaioles landede på vores lager, og siden er det blevet til mange tusinde kasser fra Mallorcas’ bedste vingård. Vi huskervores første møde med vinen, vores begejstring over kvalitetsniveauet, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi også fandt Ses Talaiolesbidrog med et tiltrængt eksotisk islæt til vores klassiske sortiment. Mallorca var som sådan ikke ukendt territorium for mange af vores kunder, men på vinfronten var de fleste hensat til masseproduceret luksuskonsum, fremfor vingårdsvine drevet med talent og sjæl.Ses Talaioles indtog ændrede alt-her blev vi mødt med topkvalitet med klar afsenderadresse, og så til samme pris som øens mest udbredte mærkevarer. Finca Ses Talaioles’ tilhængere har vist sig at være ekstremt loyale fra dag et, og det kan alene tilskrives at vingården aldrig skuffer. Årgangsvariationen er tilstede – i nogle år er vinen noget mere imødekommende i ungdommen, i andre skal de have lidt mere tid. Siden 2012 har vi oplevet en konstant opadgående kvalitetskurve i takt med at vinstokkene er blevet ældre (plantet i 2003), og leverer i dag et mere konstant,og bedre høstudbytte. Finca Ses Talaioles er i vores bog ikke længere den eksotiske vingård, men har en velfortjent status som en topvingård, som har gjort sig fortjent til sammerespekt som vi deler medtopvine fra det europæiske kontinents klassiske vinregioner.

Vi leverer din vin lige til døren…

Vores egen vogn kører hver daglokalt og i Københavns-området Vi leverer med post og fragtmand over hele landet Skal du have sendt en vingave- det klarer vi naturligvis også Bestilgennem vores webshop eller i forretningen

Besøg webshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev