RENZO SEGHESIO SMAGNINGi FORRETNINGENS ÅBNINGSTID

FREDAG d. 2/9 ml. 14-17:30& LØRDAG d. 3/9 ml. 10-14

UDVALGTE VINE&ÅRGANGE BAROLO & BARBERA d’ALBA fisk o

fisk og BORDEAU

Hvis du er til vin med nuancer – så er Bordeaux altid et besøg værd. Der er med rette fokus på de eftertragtede og meget kostbare vine fra både venstre (Medoc, Graves)og højre bred (Pomerol, Saint-Emilion), men hvis du flytter sigtet blot en anelse fra de kendte slotte, så kan du få en fuldtræffer i form af nuanceretvinoplevelse i et ekstremt jordnært prisleje.

Her er to fuldtræffere:

CHÂTEAU ROQUEVIEILLE “Cuvée Prestige” Côtes de Castillion 2016

Ikonisk Roquevieille

Familien Palatin har gennem to generationer varetaget driften af Château de Ferrand (ejes af Baron Bich-Möet familien) i Saint Emilion, som de har formået at løfte fra Grand Cru til Grand Cru Classé. De mestrer deres håndværk og en forståelse for hvad der skal til for at skabe noget ekstraordinært.Sideløbende med deres arbejde med Château de Ferrand har fokus været rettet mod deres eget slot i Saint-Emilions baghave Castillon. PåChâteau de Roquevieille udføres med samme dedikation og præcision, som vi ser hos de feterede naboer i Saint-EMilion, men her glæder man sig over at du “kun” betaler for den herlighed du skænker i glasset, og ikke for dyr adresse. Årgang 2016 er en af de mest overlegne vine vi har smagt fra slottet – generøs og fyldig, med en topårgangs helt særlige balance. Nydes: NU + 8 år.

12 måneders fadlagring.

Pr. fl.149,50 Pr. fl. v/6 fl. 134,00

CHÂTEAU LA LAUZETTE Haut-Médoc Cru Bourgeois 2018

Formfuldendt elegance

Château La Lauzette ejes og drives af det parret Liz og Frans Roskam. Liz var den første amerikanske kvinde der modtog diplom som ønolog fra Universitetet i Bordeaux – og det var også her hun mødte Franz Roskam, 4. generation vinmager fra familien bag Château Cantenac.Og resultatet af deres møde og samarbejde er denne helt særlige Cru Bourgeois , hvor man på intet tidspunkt er i tvivl om vinens oprindelse. Det er en oplevelse af rødvin båret af stor disciplin, som på bemærkelsesværdig vis favoriserer det nænsomme,let krydrede smagsforløb. Her drikker man sig ikke mæt, nej, man nyder afstemt Bordeaux som akkompagnerer både det lette og tunge køkken. Liz og Frans er forrygende dygtige, og det niveau de lægger for dagen på Château La Lauzette vidner om at Cru Bourgeois i dag er en kvalitetsbetegnelse båret af krav og striks udvælgelse, og derfor en rettesnor for stilig Bordeauxnydelse. Château’et er omgivet af 12,8 ha vinmarker – Hovedsageligt med Cabernet Sauvignon (55%) og Merlot (42%), og en lille andel af den aromatiske Cabernet Franc (3%) som giver et uundværligt aromatisk pift… 14 måneders fadlagring.

Pr. fl.189,50Pr. fl. v/6 fl. 169,95

PIEMONTE

fisk og skaCiabot Berton Vi tilbyder her en enkeltmarks Barbera fra en af de absolut bedste årgange i Piemonte i nyere tid – den allerede mytiske årgang 2016.

CIABOT BERTON Barbera d’Alba 20116 “Vigna Bricco San Baggio”

Familiens 10 havinmarker ligger i La Morra, og her frembringer familienhovedsageligt Barolo med det særlige La Morra touch =generøs fyldeog blødhed. Det gælder også for familiens storslåede Barbera d’Alba fra enkeltmarkenBricco san Biaggio, som hvert år giver ml.2000- 2500 flasker overdådig Barbera.

Begrænset antal.

Pr. fl. 199,50 v/6 fl. 179,95

Vi er klar til at udlevere Medimport fra VILLA ILANGI Medimport fra Villa Ilangi er klar til afhentning/levering fra d. 31. august

Tilmeld dig vores nyhedsbrev