Vestforbrænding og IKEA Gentofte i interessant samarbejde

Vestforbrænding og IKEA Gentofte har indgået et spændende samarbejde til fremme af et mere cirkulært forbrug! De kommende seks måneder vil man søge at give brugte IKEA-møbler nyt liv.
I praksis betyder det, at IKEA-møbler, der afleveres i IKEAs container på genbrugspladsen, vil blive sorteret, rengjort og solgt som brugte møbler i IKEA Gentoftes genbrugsunivers CIRKULÄR.
Charlotte Dahl, der er sustainability projektleder hos IKEA Danmark, udtaler:

“Vi arbejder målrettet på at forlænge vores produkters levetid og sikre, at så mange møbler, som overhovedet muligt bliver genanvendt. I samarbejdet med Vestforbrænding kan vi rent praktisk sikre, at flere møbler, som måske ellers ville blive smidt ud, nu får nyt liv.” Hun fortsætter:

“Ikke mindst giver projektet os en masse brugbar viden om, hvilke produkter, der oftest ender på genbrugsstationen, og hvilken stand de er i. Vi er nysgerrige på at lære mere om, hvorfor møblerne ender deres liv der, så vi kan tilpasse os det billede, vi ser.”

Sådan afleverer du dine gamle IKEA-møbler

På Vestforbrænding i Gentofte Kommune vil der de kommende seks måneder være placeret en grøn forsøgscontainer, hvor det er muligt at aflevere brugte IKEA-møbler! Der er sat et “ja tak”  og “nej tak” skilt op, som illustrerer, hvilke møbler, der kan genanvendes og sælges igen hos IKEA Gentofte. Møblerne behøver ikke at være rene, men skal være brugbare og funktionsdygtige.

Læs mere om det spændende projekt her.

Læs mere om Vestforbrænding her og IKEA her.

a

Foto: Vestforbrænding/IKEA, pressefoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev