Det nye skoleår er over os. For mange børn betyder det udover gensynet med skolen og klassekammeraterne også glæden ved et nyt penalhus, skoletaske eller madkasse.

For mange forældre kan det også betyde lommesmerter og hovedpine, især hvis det nye skoletilbehør ikke skaber den håbede begejstring hos børnene.

Det er der heldigvis råd for, især når det gælder penalhuse. Her får du nemlig en gennemgang af de 10 mest populære penalhusbrands, så du bliver klædt godt på til at finde det helt rette nye penalhus til dit barn.

Top 10 penalhuse – Her er listen

Hvilke penalhuse topper listen, når vi ser på antallet af søgninger på de penalhuse, der forhandles hos Danmarks største webshop af tøj og tilbehør til børn, Kids-world?

Listen toppes af Satch, Jeva og Beckmann, der nok også er kendte brands hos de fleste børnefamilier med børn i skolealderen.

Jeva og Beckmann har især sat sig solidt på tronen, når det gælder penalhuse med søde dyr og fantasidyr på. De er derfor især et hit hos de helt små, når det gælder om at finde et penalhus til de første år i skolen.

Satch er derimod rettet mod de lidt større børn, der gerne vil have et smart penalhus med et smart og farverigt design i årene efter det første penalhus.

Herunder kan du se hele top 10-listen over de mest søgte penalhuse hos Kids-world:

1 – Satch

2 – Jeva

3 – Beckmann

4- Eastpak

5 – Ergobag

5 – Lego

6 – DAY ET

7 – Tommy Hilfiger

8 – Vans

9 – Calvin Klein

10 – Hot Focus

Du kan se oversigten over penalhuse hos Kids-world her.

Computerspil, legetøj og temaer

Det er ikke blot brandet, der har betydning for, hvor stort et hit det nye penalhus bliver derhjemme. Det har også stor betydning, om det er en enhjørning, karakterer fra bestemte computerspil eller legetøjsfigurer, der præger penalhuset.

For at finde det rette penalhus her, kan det være en god ide at tjekke op på, hvilke interesser der netop er in hos dit barn. Det at have en finger på pulsen, i forhold til hvad der er oppe i tiden hos dit barn, kan være guld værd, når du skal finde det rette nye penalhus.

Penalhuse med eller uden indhold

Skal det nye penalhus være fyldt med det indhold, som dit barn skal bruge i løbet af skoledagen, eller sørger du selv for at finde og købe det?

Det er måske ikke det spørgsmål, som de fleste tænker så meget over, men det er ganske relevant. Du kan nemlig også finde penalhuse med indhold. Penalhuse med indhold er især gode til de helt små, der godt kan lide at have flere forskellige skriveartikler, tuscher og farver at tegne og skrive med.

Foto: Kids-world

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev