Denne uge har de forpremiere på den længe ventede filmatisering af den prisvindende bestsælger og musical Farven lilla i Gentofte Kino.

På lørdag kan du tage lidt mindre størrelser med i biografen og opleve Bille Augusts fantastiske børnefilm Busters verden. Visningen er i samarbejde med Gentoftegade bibliotek med billetter til kun 45 kr.

Jonathan Glaziers rystende skildring af Holocaust i The Zone of Interest får forrygende anmeldelser i danske og internationale medier, og det er nærmest obligatorisk at se den på det store lærred. I den lidt lettere ende finder vi den fantastiske 70’er-pastich The Holdovers – en sjov og rørende skildring af opvækst og klasse og om at føle sig udenfor.

Du kan ikke mindst stadig nå at se Todd Haynes’ anmelderroste nye dramafilm May December med Natalie Portman og Julianne Moore i formidable hovedroller.

Glem ikke, at din kolde januar kan blive mere sjov og svingende, når de får besøg af Baun on Beatles til live koncert – med en jazzet version af Beatles’ uforglemmelige bagkatalog. Efter koncerten viser de den farvestrålende Beatles-film Help fra 1965! Arrangementet finder sted torsdag den 25. januar kl. 19.30. Her kan du finde billetter.

Nedtællingen er begyndt til den årlige 70mm-festival GIFF-70 i Gentofte Kino. Læs mere om programmet for festivalen videre i nyhedsbrevet.

Print ugens program
Se alle forestillinger

Foto: abw

Tilmeld dig vores nyhedsbrev