Nyt program og perfekt biografvejr i Gentofte Kino ✨
Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Den kommende uge byder eftersigende på perfekt biografvejr! Det belgiske instruktørstjerneskud Lukas Dhonts gribende opvækstskildring Close rammer biograflærredet, og det samme gør den neglebidende thriller Underverden 2. 

Ugen er desuden fyldt med formidable særarrangementer. Vi starter med en helt udsolgt visning med instruktørbesøg af Viften mandag aften. Onsdag er der forpremiere på Living med en fantastisk Bill Nighy i hovedrollen, fredagen fejres med The Big Lebowski (med White Russians tilgængelige i cafèen), og torsdagen byder på en nu helt udsolgt visning af Nordkaperen i det Indiske Ocean med Lis Sørensen i Minikoncert. Man kan stadig nå at opleve Steven Spielbergs selvbiografiske filmkærlighedsbrev The Fabelmans. Filmen er nærmest obligatorisk at opleve i smukke, gamle biografomgivelser som i Gentofte Kino. Weekenden byder også på forrygende filmoplevelser for lidt mindre størrelser! Super Mario Bros. Filmen har slået billetrekorder internationalt, og der er også premiere på live action eventyret Skolen med magiske dyr 2 – med en række kendte danske stemmer på rollelisten. 

Hvis du gerne vil planlægge dit kommende biografbesøg i god tid, finder du hele vores filmprogram i bunden af nyhedsbrevet. Her kan man se, hvornår de forskellige film spiller og klikke sig ind for at læse mere. 

Print ugens program
Se alle forestillinger
Følg os gerne på sociale medier
for at få de seneste nyheder og opdateringer
om film, særarrangementer og events
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
UGENS PREMIEREFILM
Close


I en rapport fra Cannes-festivalen sidste år skrev Ekkos chefsredaktør Claus Christensen, at Lukas Dhonts Close burde tildeles hovedprisen, Guldpalmen. Det var ikke uden grund, for det er virkelig en fantastisk gribende film, der udspiller sig på lærredet. Der blev ingen Guldpalme til Close, men filmen modtog juryens prestigetunge Grand Prix – hvor et panel af 75 af verdens førende filmkritikere kårede filmen til festivalens suverænt bedste. Vi følger Léo og Rémis venskab, mens de udvikler sig fra børn til unge i hvert sit tempo. Da de begynder i ny skole, får samspillet med kammeraterne fatale følger. Det er et underfundigt, rørende, vanvittigt billedskønt og særdeles velspillet drama, du ikke må gå glip af på det store lærred.

Grib chancen og oplev Lukas Dhonts uhyre smukke mesterværk i Gentofte Kino.

Vælg visning og find billetter her:
Køb billetter her
Underverden 2


Underverden var epokegørende i dansk actionthrillersammenhæng, og nu er instruktør Fenar Ahmad klar med en forrygende opfølger. Der er gået syv år, siden Zaid gik i kamp mod den københavnske underverden for at hævne sin afdøde bror. Livet som respekteret hjertelæge og familiefar er for længst væk, og i fængslet savner Zaid sin søn, som han knapt kender. En dag får Zaid tilbud om en aftale om løsladelse, hvis han kan infiltrere bandemiljøet i København. Han øjner en chance for at få sit liv tilbage, men til hvilken pris? 

Vælg visning og find billetter her:
Køb billetter her
Skolen med magiske dyr 2


De magiske dyr er tilbage i biografen i endnu et brag af et eventyr! Skolen med magiske dyr 2 er et hjertevarmt eventyr, der foregår på en usædvanlig skole, hvor børnene kan få et magisk dyr som livsledsager.Eleverne på Østre Skole ønsker at opføre en musical i forbindelse med skolens 250-års jubilæum. Ida påtager sig entusiastisk rollen som instruktør og overtaler Jo til at spille hovedrollen. Dette er med til at bringe de to venner endnu tættere på hinanden, noget som Idas rival Helene ikke bryder sig om, da hun også har et godt øje til Jo. Desværre er Jos magiske dyr, pingvinen Juri, ikke til stor hjælp, da det lykkes Helene at lokke ham over på sin side for at hjælpe hende med at spænde ben for forholdet mellem Ida og Jo. Vil prøverne ende i kaos, eller vil klassen stå sammen? Ved hjælp af deres magiske dyr lærer børnene, hvad der virkeligt betyder noget; nemlig sammenhold.Filmene er baseret på Margit Auers populære børnebogsserie, og de danske stemmer varetages af en række kendte profesionelle skuespillere, der sikrer, at ånden fra bøgerne er blevet overført til det store lærred. 

Vælg visning og find billetter her:
Køb billetter her
UGENS SÆRARRANGEMENTER
Forpremiere: Living


Living er en humoristisk skildring af et ærke-engelsk kontorbureaukrati i starten af 1950’erne og en mand, der forsøger at finde mening i det hele.  Mr. Rodney Williams er historien om en ganske almindelig mand, der i årevis har været fanget i et formaliseret og rutinepræget arbejde i statsforvaltningen. En dag beslutter han sig for at ændre narrativet på drastisk vis. Hans intetsigende tilværelse skal nu være vidunderlig. Han vil kunne forlade denne verden og vide, at han har udført noget meningsfyldt. Bill Nighy blev ikke overraskende nomineret til en Oscar-pris for bedste mandlige hovedrolle for sin rollepræstation i Living. Det er utvivlsomt en af hans livs bedste roller, og det siger meget i en skuespilkarriere af hans kaliber. Filmen er instrueret af Oliver Hermanus med manuskript af Kazuo Ishiguro. Fortællingen er adapteret fra den ikoniske Kurosawa-film Ikiru fra 1952.

Onsdag d. 26. april kl. 20.00
Køb billetter her
The Big Lebowski


The Big Lebowski opnåede akut kultstatus, da den rullede over biograflærreder verden over i 1998. Det er en absurd komedie med et mageløst karaktergalleri. Vidste du, at:

Som mange andre kultklassikere var The Big Lebowski ikke et umiddelbart hit, da den kom i biografen.
 The Dudes ikoniske garderobe består for det meste af skuespiller Jeff Bridges’ eget tøj.
Der findes en religion dedikeret til filmens ‘livsfilosofi’ – ‘Dudeism’. Der findes pt. 130.000 ordinerede Dudeist-præster!
The Dude er med i hver eneste scene (som i en rigtig film noir).
The Big Lebowski er en periodefilm! Filmen er lavet i 1998, men handlingen er faktisk sat til tidligt 90’erne. 

Der vil naturligvis være mulighed for at tilkøbe White Russians! Oplev den ultimative kultfilm på det store lærred og få et brag af en biografoplevelse. 

Fredag d. 28. april kl. 20.00
Køb billetter her
NETOP TILFØJEDE SÆRARRANGEMENTER
Camino
med instruktør- og skuespillerbesøg


Birgitte Stærmoses Camino er den perfekte opvarmning til sommerens vandreture. Vi får besøg af instruktøren selv og hovedrolleindehavere Danica Curcic og Lars Brygmann til denne særvisning i Gentofte Kino, der vil introducere filmen i samtale med biografdirektøren fra scenen. Der følger en 1664 øl eller kildevand med i billetprisen.

I Camino møder vi Regitze, som er i begyndelsen af 30’erne og i noget af en livskrise med hverken arbejde eller børn. Da hendes mor dør, vokser krisen yderligere: Regitze er blevet gravid, og samtidig kæmper hun med forholdet til sin egen far, som hun i en længere periode ikke har haft kontakt til. Forholdet mellem far og datter bliver for alvor sat på spidsen, da de opdager, at morens sidste ønske indebærer, at de to skal gå Caminoen sammen. Den ultimative vandretur! For at ære moren, beslutter de sig for at snøre skoene og tage afsted, men de 260 kilometer fra Astorga til Compostela bliver ikke kun en fysisk prøvelse. Med sveden begynder års frustrationer at pible frem på de spanske landeveje…

Oplev den ultimative vandreturs glæder og udfordringer i Gentofte Kino til denne særvisning af Camino – med svært fornemt besøg. 

Torsdag d. 11. maj kl. 20.00
Køb billetter her
Hodja fra Pjort


Vi viser den fængende danske børnefilmsklassiker Hodja fra Pjort i Gentofte Kino! Visningen er i samarbejde med Gentoftegade bibliotek, med billetter til 45 kr.

Drengen Hodja drømmer om at se verden i den elskede børnefilm ‘Hodja fra Pjort’. Han låner et flyvende tæppe af den gamle tæppehandler. Med sin veninde Smaragd må han flygte fra den onde sultan, der vil have fat i tæppet.

Allerede otte år før Disneys ‘Aladdin’, fløj dansk børnefilm allerede højt over kuppelformede tage og støvede basarer i den hidtil dyreste danske filmproduktion. Så hop i snabelskoene og dans afsted til Sebastians uforglemmelige titelsang.Kom med på en magisk rejse! 

Lørdag d. 13. maj kl. 10.00
Køb billetter her
FILMPROGRAM
Mandag d. 24. april 20.00 – Viften – m/ instruktørbesøg (Udsolgt)
Tirsdag d. 25. april14.30 – Viften m/ danske undertekster
17.15 – Stille liv – m/ danske undertekster
20.00 – The FabelmansOnsdag d. 26. april13.45 – Viften m/ danske undertekster
16.00 – The Fabelmans
20.00 –  Living (Forpremiere) Torsdag d. 27. april14.00 – Close
20.00 – Nordkaperen med minikoncert (Udsolgt)
Fredag d. 28. april13.30 – Viften m/ danske undertekster
16.45 – Close
20.00 – The Big Lebowski (Særarrangement) Lørdag d. 29. april10.00 – Skolen med magiske dyr 2
12.15 – Super Mario Bros. Filmen 
14.30 – Viften m/ danske undertekster
17.00 – Close
20.00 – Underverden 2Søndag d. 30. april10.00 – Skolen med magiske dyr 2
12.15 – Super Mario Bros. Filmen 
14.30 – Close
16.45 – The Fabelmans
20.00 – Underverden 2Mandag d. 1. maj 14.30 – The Fabelmans
17.30 – Viften – m/ danske undertekster
20.00 – Close
Tirsdag d. 2. maj 13.15 – The Fabelmans
17.15 – Close
20.00 – Døden i Venedig (Særarrangement) Onsdag d. 3. maj14.00 – Close
16.30 – Living (Forpremiere)
19.00 – Underverden 2
SÆRARRANGEMENTER

Mandag d. 24.april

20.00 – Viften m/instruktørbesøg (Udsolgt)Onsdag d. 26.april20.00 – Living (Forpremiere) Torsdag d. 27. april20.00 – Nordkaperen i det Indiske Ocean – med minikoncert (Udsolgt)Fredag d. 28. april20.00 – The Big Lebowski Tirsdag d. 2. maj20.00 – Døden i Venedig Torsdag d. 11. maj20.00 – Camino – med instruktør og skuespillerbesøgFredag d. 12. maj 20.00 – Bram Stoker’s Dracula Lørdag d. 13. maj 10.00 – Hodja fra PjortMandag d. 15. majHarold Frys usandsynlige pilgrimsfærdSøndag d. 4. juni16.30 – Easy Rider 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev