Gentofte fik et nyt teater tidligere i år, og nu er vi endelig klar til at slå dørene op til vores første sæson. Teater Rendezvous er hovedstadens nye børne- og ungdomsteater, og blev grundlagt af skuespillerne Desiré Mangaard og Ronnie Jeppesen. Teatret har til formål at skabe nyskabende forestillinger til børn og unge, og give dem mere kultur samt en spændende og sjov oplevelse i teatret. Teatrets bestyrelse består af Vivian Mangaard (Formand), Dot Wessmann, Jacob Morild, Anders Monrad, Alex Hugger og Claus Blomsterberg.

Teater Rendezvous

Teater Rendezvous forestillinger er Match, Fridas fucking jul og Rejsen til de varme lande, som alle spiller på Gentofte Hovedbibliotek. 

Match er først og fremmest en historie om et forhold. Og ligesom mange andre moderne par møder vores hovedpersoner Anna og Henrik hinanden på dating app’en ”Match”. De må swibe igennem en masse mindre gode tilbud, før de swiber til højre på hinanden. Men det kan være svært at holde fast i kærligheden, når man langt fra er et perfekt match. De har begge haft deres uheld i kærlighed, inden de får swibet til højre på match. Anna er generelt bare blevet behandlet dårligt af alle de mænd, hun har haft en romantisk forhold til. 

Fridas fucking Jul handler om Frida der går i gymnasiet, og er igennem en identitetskrise. I starten møder vi Fridas veninde, Cecilie og en gut ved navn Oliver, som også går i deres klasse. Oliver er lidt af en ensom type, og sidder mest derhjemme og spiller computer eller spiser mad. Frida er en pige der gerne vil have gode karaktere, en rigtig 12-talspige, hvorimod Cecilie er en pige der altid laver sjov med tingene, tager dem ikke rigtig seriøst, og vil helst bare søge bekræftelse hos de andre. Indeni er hun nemlig en usikker pige Cecilie, da hun har problemer med sin krop, men det er er der bare ikke nogen der ved. 

Rejsen til de varme lande er en børneforestillingen, hvor vi følger pigen Adila, som betyder jævnbyrdig, som har stor betydning for hendes virke som person. Vi følger hendes rejse igennem myter fra Mellemøsten, og vi møder ånden Najib der er en værre rod, og Najib betyder ædel slægt, som man kan mærke på dens arrogante opførsel. Ånden har lovet at give Adile et ønske, for hver historie hun fortælle, som han ikke har hørt før. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev