OK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om autoimunne sygdomme:

Der er ikke nogen klar definition på autoimmune sygdomme, men der findes mange af dem og få kender til dem. Sidstnævnte vil Foreningen For Autoimmune Sygdomme gerne ændrer på. Derfor glæder den sig over at have underskrevet en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som skal være med til at fremme dens arbejde.

Smilet er stort hos Michael Koehler, efter han har sat sin underskrift på papiret foran ham. Han har lige på vegne af Foreningen For Autoimmune Sygdomme, FAIM, indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder, at patientforeningen kan gøre mere for at øge kendskabet til de over 100 eksisterende autoimmune sygdomme, som findes.

“Aftalen betyder, at vi får noget omtale og økonomi til at sætte fokus på vores arbejde samt gøre mere for dem, der har en af de mange sygdomme tæt inde på livet,” siger Michael Koehler, som blandt andet står for foreningens sociale medier og samarbejdet med de frivillige.

FAIM har mange fokus områder, forklarer han, fordi sygdommene og behandlingerne er meget forskellige.

“Vi gør blandt andet meget for at fremme samarbejde og forskning på tværs af sygdommene samt samspillet mellem disse,” siger Michael Koehler.

Sådan gives støtten

Aftalen, som FAIM har indgået, er simpel. Man kan støtte patientforeningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til FAIM’s sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte FAIM’s arbejde med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

Tilmeld dig vores nyhedsbrev