Garn webshoppen Yarno har haft stor succes med online salg på hele Sjælland siden deres åbning for to år siden og oplevet stor. Nu er det blevet tid til at åbne deres første butik, som kommer til at ligge i udkanten af Roskilde.

Her byder de nu alle kreative kvinder fra hele Sjælland velkommen med fysisk salg og rådgivning i butikken.

De fleste, der strikker, vil nemlig gerne se garnet de køber, da det kan være en udfordring at vælge farver ud fra farvekortet online. Det giver også en helt anden fornemmelse at mærke garnet og røre ved det inden køb. Her kan du se deres udvalg af garnvarianter og farver, inden du handler.

Det vil selvfølgelig stadig være muligt for deres kunder i Gentofte at handle online i deres webshop.

Interessen for garn, strik og hækleri er vokset meget i Danmark de seneste år, og Yarno har nydt godt af det. Det har betydet stor udvidelse af deres sortiment med billigt kvalitetsgarn.

Sortimentet består af garn i mange forskellige varianter, strikkepinde, hæklenåle samt tilbehør til forskellige strikke- og hækleprojekter.

De arbejder udelukkende med kendte garn brands som DROPS, Mayflower, Permin, Jarbo mm. Derudover kan du købe pinde, nåle og strikkepinde sæt fra KnitPro, Chiaogoo, Clover  osv. Deres Du kan finde en masse spændende ting til DIY projekter som tasker & kurve, amigurumi og babystrik.

Yarno arbejder hele tiden på at udvide sortimentet med billigt garn og stærke garntilbud. De undersøger hele tiden markedet for hvad der er mode og trend og køber garnvarianter og farver ud fra det.

Billig garnalternativ til dyre opskrifter
Har du fundet dig en populær opskrift på nettet som anbefaler dyre garnvarianter?
Husk at du altid kan finde billige garn alternativer til dyre garnvarianter. Kom ned i butikken og få hjælp til at finde den bedste og billigste variant.
Butikken er nu åbent for fysisk besøg og venter spændt på de kreative hænder.

Yarno.dk
Ledreborg Alle 130J
4000 Roskilde
+45 31508213
info@yarno.dk

Her byder Yarno.dk nu alle kreative kvinder fra hele Sjælland velkommen med fysisk salg og rådgivning. Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev