Vi er endelig kommet i gang med vores program for 2022, og har du ikke været forbi og hente vores arrangementskatalog for de næste måneder, så kig forbi et af Gentoftes bibliotker og få det med hjem. Der er også stadig billetter til foredraget i morgen mandag den 24. med journalist Anne Sofie Kragh, der har skrevet bogen Det første år om Mette Frederiksens første år som Statsminister. Læs mere her >>

Husk at du fortsat skal bruge mundbind eller visir, mens du bevæger dig rundt i biblioteket, og at du skal vise coronapas ved kulturarrangementer. Vi opfordrer til, at du henter appen Coronapas og tjekker hjemmefra, om dit coronapas stadig er gyldigt.

Vi glæder os til at se jer på bibliotekerne.

MVH Gentofte Bibliotekerne

Læs mere om corona og besøg på bibliotekerne her 

Pop-up-koncert med Det Danske Drengekor

Tisdag den 25. januar kl. 18.00-18.15 Gentofte Hovedbibliotek

På tirsdag er der mulighed for at få et glimt af Det Danske Drengekor, når de kommer forbi Hovedbiblioteket til en hurtig pop up-koncert. Det er kl. 18.00, og koret vil synge tre sange.

Mikrofest med oplæsning & musik – en aften med de spirende mikroforlag

Onsdag den 26. januar kl. 16.50-19.00 Gentoftegade Bibliotek

Kom til en aften med fokus på de små og spirende forlag. En aften med fabler, fodbold, vejrudsigter og musik, hvor du får et spændende indblik i de små forlags store bøger.

Mikroforlagene stormer frem i disse år, og derfor har vi inviteret onlineboghandlen Mikrofest og to forfattere fra mikroforlagene. Christel Sunesen fra Mikrofest fortæller om de 39 mikroforlag, som er med i deres fællesskab, og du kan opleve Jonas Villumsen og Lars Emil Foder, der begge er forfattere og sanger/sangskrivere. De spiller hver især nogle af deres lyriske sange og læser op fra deres tekster.

Gratis.

Tilmeld dig her 

Kulturpauser

Tirsdag den 1. februar kl. 16.00-17.00 Dyssegård Bibliotek

Hør om nye bogudgivelser og bliv præsenteret for et udvalg af aktuelle kulturtilbud. Har du læst en bog, der er så fantastisk, at du bare må dele den med nogen, eller har du set eller oplevet noget, som andre også bør opleve, så er kulturpauserne det rette sted for dig. Du skal hverken læse eller forberede noget, og det eneste du skal medbringe er din glæde ved kultur.

Der er Kulturpause den første tirsdag i måneden fra 1/2 til 3/5 kl. 16.00-17.

Gratis.

Tilmeld dig her 

Årets bedste bøger 2021 – litteraturformidlernes top 3

Hovedbibliotekets litteraturformidlere Paul, Therese og Christine deler hver deres tre favoritter fra bogåret 2021.

Se litteraturformidlernes Top 3 her 

Gentofte Bibliotekerne har fået nyt printsystem

Den 17. januar 2022 overgik Gentofte Bibliotekerne til en ny printløsning, Princh, som har en række fordele for dig som bruger. Fremover kan du nemlig printe direkte fra din egen computer, tablet eller smartphone eller bruge bibliotekets computere.

Overgangen til det nye system betyder også, at du ikke længere skal have en printkonto til rådighed. Har du et indestående beløb på din print- og kopikonto, kan du udfylde en blanket og få pengene tilbagebetalt.

>>> Her finder du blanketten til tilbagebetalingen 

(OBS. Du skal bruge NemID til at logge ind)

Du kan også henvende dig ved skranken på bibliotekerne i den bemandede åbningstid frem til 17. januar 2025. Der skal du også udfylde en blanket, så du kan få dit indestående beløb udbetalt.

Læs mere om det nye printsystem her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev