OL i Tokyo er begyndt, og DR sender dagligt fra vores Olympiske Tagterrasse. Kom og vær med, nyd japansk stemning, følg de danske atleter på storskærm og få en bid japansk streetfood.

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

24. jul 2021

Kom til Olympisk folkefest

Fredag blev de Olympiske Lege skudt i gang i Tokyo, og på Experimentarium åbnede vores Olympiske Tagterrasse, hvorfra DR dækker Legene fra morgen til aften. Kom og vær med til Olympisk fest, følg de danske atleters medaljekamp på storskærm, få en bid Japansk streetfood og prøv sjove sportsaktiviteter.

LAD LEGENE BEGYNDE

Fri adgang til det Olympiske tag

Kom og vær med til olympisk fest på tagterrassen. Vi har et begrænset antal fribilletter til taget, men hvis du vil opleve hele Experimentarium, kræver det dog fuld billet.

BOOK DIN BILLET

Oplev en Olympisk Morgenstund under OL

Start morgenen med OL på Experimentarium. Vi åbner Tagterrassen allerede kl. 7.30, og der er både noget for de morgenfriske og for jer, som liiiige skal vågne.

LÆS MERE

Den olympiske kalender

Prøv en sport, når atleter og idrætsfolk i løbet af sommeren lægger vejen forbi Experimentarium og inviterer til en prøvetime.

SE HVAD DER SKER

Sæt tænderne i en bid af Tokyo

Spisestedet SMASK har fået foodtruck på Tagterrassen og byder på både morgenkaffe og japanske lækkerier, drikkevarer og bubbletea.

SMAG HER

Vind fribilletter og signerede OL tshirts

Deltag i konkurrencen om 5 olympiske pakker, som hver består af 2 fribilletter til Experimentarium samt en officiel OL/PL tshirt signeret af Danmarks 4 fanebærere ved OL og PL i Tokyo, Sara Slott Petersen, Jonas Warrer, Lisa Gjessing og Daniel Wagner Klik ind på vores Facebook-side eller vores Instagram og se, hvordan du deltager. Vi trækker lod MANDAG morgen klokken 9. Held og lykke

Deltag på Facebook

Deltag på Instagram

Ny Youtube-video: Emilies hænder brænder

OK, dette her skal I IKKE prøve derhjemme! I den nye video på Youtube-kanalen besøger Emilie DTU’s Science Show og får sat ild til sine hænder! Det er dog ikke helt så slemt, som det lyder.

SE VIDEO

Få adgang til hele den Olympiske Sommer

Få et årskort til Experimentarium. Så har du fri olympisk leg hele sommeren, du får rabat på japansk streetfood på Tagterrassen og på varer i butikken.

KØB DET I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev