Gentofte Torv Regn
Gentofte Torv – En regnvejrsdag

Gentofte Torv
Gentoftegade
2820 Gentofte

Det nye torv har tiltrukket nye spisesteder, der yderligere bidrager til torvets udvikling. Green Mango, Joe & the Juice, Sushi Factory og Emmerys tilbyder alle muligheden for at nyde noget god mad eller en snack på torvet.

Gentofte Torv blev en realitet med opførelsen af Ole Nielsen hus, den driftige købmand trak andre næringsdrivende til, hvilket bidrog til et lokalforandret handelsted, der senere ud-mundede sig i et reelt torv.

 

Panorama-shot af vest-siden af Gentofte Torv.

Ombygning

Gentofte Torv – har været igennem en større fornyelse over de sidste år. Parkeringspladserne er fjernet og der er anlagt et nyt flot springvand. Ombygningen tog længere tid end ventet til stor frustration for butikkerne og borgerne nærved. Gentoftegade skulle endog havde været belagt med flisesten, men en fejlleverance i sidste instans ødelagde tidsplanen. Desværre betød det at gaden nu er almindeligt asfalteret.

Men det har været ventetiden værd(!) – det nye torv er indbydende med bænke og grønt at hygge sig ved, samt et unikt springvand man kan nyde. Om sommeren leger børn ved (og i) springvandet og der er en hyggelig stemning i de sene sommeraftenen.

Gentofte Torv Springvand
Det nye springvand ved Gentofte Torv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev