Vores Chaya univers bliver større og større, og vi håber, at du vil følge os på vores rejse, hvor vi nu har fået forpagtningen af endnu et unikt sted. Foruden Dronning Louises Tehus og Paradehuset, har vi fået privilegiet af at forpagte caféen ved Ordrupgaard Museum. Det glæder os at meddele, at vi i dag fredag d. 25. juni slår dørene op for vores nye café, Ordrupgaard Café ved Chaya, hvor museet åbner med en særudstilling med Tal R.

Museet har været under ombygning i over tre år, og dele af museet er nu klar til at blive åbnet. Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige med omgivelser, du ikke finder mange andre steder. Ordrupgaard Café ved Chaya ligger i Zaha Hadid bygningen, i et naturskønt område, hvor bygningens store vinduer gør, at det næsten føles som at sidde i naturen. Udover en stor café indendørs, vil der være rig mulighed for at sidde udendørs på terrassen eller tage lidt lækkert med rundt i den fine park, som også rummer kunstværker – til både til børn og voksne.

Vi vil byde på te, kaffe og kage til den lille sult, men vores kok har også perfektioneret mange gode morgen-, frokost- og middagsretter, som vi glæder os til at kunne servere for dig. Se vores menukort her.

Du behøver ikke købe adgang til museet for at besøge vores café.
Åbningstiderne i caféen er være:

Tirsdag, torsdag & fredag kl. 12-17.30

Onsdag kl. 12-21

Lørdag & søndag kl. 10-17.30

Vi glæder os til at se dig.

HOLD DIN FEST

Ordrupgaard Café ved Chaya
Skulle du gå hen og forelske dig i cafélokalet ved Ordrupgaard Museum, ligeså meget som vi har, så har du mulighed for at leje det til dit private arrangement.
Lad os byde på et glas bobler eller iste i caféen for en snak om mulighederne. Kontakt os på og@chaya.dk eller ring på 2269 3960.

Paradehuset
Det gamle og fredfyldte drivhus midt i gartneriområdet i Bernstorff Slot danner den fineste ramme for ethvert arrangement. De smukke glaspartier skaber frit udsyn til både himmel og have.
Lad os byde på en kop te eller bobler og en snak om mulighederne. Kontakt op på dl@chaya.dk eller ring på 3132 3960.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev