Nu er vi snart inde i december måned – julemåneden – og her i GENKLANGE elsker vi julen. Vi elsker hyggen, lysene, nisserne, pynten, sangene, salmerne og alt det, der følger med.

Traditionen tro har vi i december måned tre koncerter med det 10 mands store orkester Ensemble Felix. Vi glæder os meget til at spille julen ind sammen med dem og vi håber at se jer, så vi også kan ønske god jul.

I dette nyhedsbrev sender vi jer også en lille hyggelig DIY idé med musikalsk fortegn, der er let af lave sammen med børnene.

Derudover er GENKLANGEs instrumentpuder, der er så populære til vores koncerter nu også sat til salg, så måske var der lidt til en julegave til børn eller børnebørn – eller bare dem, der synes, at puderne er hyggelige.

GENKLANGE anbefaler også vores Klassiske Familiekuffert med masser af anderledes musikaktiviteter til hygge i hjemmet. Her er ingen krav om forkundskab til klassisk musik – alle kan være med.

GENKLANGE ønsker jer en dejlig december måned og en rigtig dejlig jul.

Koncert med juletwist GLADSAXE HOVEDBIBLIOTEK. LØRDAG 27. NOVEMBER KL. 11.00 KU.BE, FREDERIKSBERG. LØRDAG D. 4. DECEMBER KL. 11.00 GENTOFTE HOVEDBIBLIOTEK. LØRDAG D. 11. DECEMBER KL. 11.00

Tag bamse, nisse og børn i hånden og kom til hyggelig koncert med det 10 mands store orkester Ensemble Felix. I orkestret er der fem musikere, der spiller strygerinstrumenter og fem musikere, der spiller blæserinstrumenter og så er der en dirigent, der skal holde styr på det hele. Mon han kan det? Eller mon der alligevel sniger sig en nisse eller to ind?

Alle instrumenter vil blive vist frem undervejs og efter koncerten er I velkomne til at komme op til musikerne og se nærmere på instrumenterne.

LÆS MERE OG KØB BILLETTER HER​​​

DIY juledekoration

Denne søde juletræspynt er let at lave og kræver ikke mere end en ispind/ stykke pap, noget nodepapir (kan printes fra nettet) og lidt bånd. Husk at lytte til noget dejligt klassisk musik imens I laver den 🙂

GENKLANGEs instrumentpuder

Til GENKLANGEs koncerter har vi nu længe haft instrumentpuder liggende til fri leg for børnene. Disse puder er blevet meget populære og derfor sælges de også fra vores hjemmeside nu her op til jul.

Puderne fås i: Violin, waldhorn, harpe og trompet og koster kr. 125,- pr. styk.

Hvis I er interesserede, så besøg vores webshop her!

Klassisk Familiekuffert

GENKLANGE har skabt en klassisk familieæske, som kan bruges i hjemmet af alle, der gerne vil introducere deres børn eller børnebørn (3-7 år) til klassisk musik igennem leg, samvær og hygge.

Den perfekte gave for de klassisk musikglade – en kuffert fyldt med mange timers leg og hygge med klassisk musik for børn og deres voksne – uden, at det kræver nogle forudsætninger for klassisk musik.

Her har førende musikpædagoger omhyggeligt udviklet 25 aktivitetsforslag til musikstykkerne på den medfølgende CD Min Første Klassiske Musik indenfor kategorierne – bevægelse, afslapning, tegning og kommunikation. Alle aktiviteter tager naturligvis afsæt i et børneperspektiv, så det bliver sjovt og spændende samtidigt.

Med musikaktivitetsbogen og CD’en Min Første Klassiske Musik følger nogle af de rekvisitter, man måske ikke lige har derhjemme samt en fin kuffertæske, illustreret af børnebogsforfatter Jan Mogensen, hvor I selv kan tilføje de rekvisitter, som I personligt synes passer godt til.

Hvis I er interesserede, så besøg vores webshop her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev