På søndag d. 16. maj kl. 16:30 fejrer Gentofte Kino 100-året for Charlie Chaplins fantastiske “Chaplins plejebarn” (“The Kid”) med en fin særforevisning af den ikoniske film.

Bestil billet på biografens hjemmeside.
 

Om filmen

The Kid i Gentofte kino

Chaplins plejebarn (The Kid) handler om en mor, der er ude af stand til at tage sig af sin baby og som efterlader barnet i en bil og lægger en papirlap til ejeren om at tage sig af ham.

Da bilen imidlertid bliver stjålet, smides drengen i en skraldespand af to skumle mænd. Chaplin finder det lille barn, og selvom han i begyndelsen ikke er meget for det, tager han drengen til sig.

Efter fem år er Chaplins plejebarn en herlig skarnsunge, der gør sit til at sætte gang i omsætningen hos Charlie, der tjener som glarmester. Samtidig har barnets mor nu fået styr på sit liv og succes som sangerinde.

En dag finder hun et sygt barn på gaden og uvidende om, at det er hendes egen søn, får hun ham hjem til Chaplin, og de får tilkaldt en læge. Da lægen finder ud af, at drengen ikke er Chaplins eget barn, fjerner politiet den ulykkelige knægt og skæbnen vil, at Chaplin må se sit plejebarn taget fra ham endnu en gang før den rørende slutning.

Filmen er skrevet og instrueret af Charles Chaplin, som også selv spiller hovedrollen i skikkelse af hans kendte og ikoniske figur, The Tramp (vagabonden).

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev