Oplev to anmelderroste udstillinger eller tag børnene med på påskejagt i parken. Værkerne i parken er genåbnet for sæsonen, og Finn Juhls hus er åbent
Værkerne i parken er genåbnet for sæsonen.
PÅSKEFERIE PÅ ORDRUPGAARD
I påsken kan du opleve hele to anmelderroste udstillinger. Eller du kan tage børnene med på en sjov påskejagt i parken, hvor værkerne netop er genåbnet for sæsonen. Finn Juhls Hus holder ekstraordinært åbent i alle påskehelligdagene.
SE PÅSKENS ÅBNINGSTIDER

Se filmen ved at klikke på playerikonet ovenfor.
UNDERFUNDIGE UNDERVERDENER.
GAUGUIN OG LILJA
Den nyåbnede udstilling Underfundige Underverdener. Gauguin og Lilja har allerede fået de først anmeldelser:

★★★★★★
’Stor skønhed, skaberglæde, fantasi og mesterskab præger udstillingen, der skal ses og nydes’ skriver Villabyerne. 

★★★★★
‘Det er en lille eksklusiv og anderledes udstilling Ordrupgaard disker op med. De passer perfekt ind i hinandens exceptionelle verdener, spækket af rædsel, skønhed, blidhed, absurditet og farver’ skriver Kulturinformation. 

★★★★★
’…på Ordrupgaard lykkes det overraskende flot i sammenkoblingen Jean René Gauguin (1881-1961) – og den unge billedkunstner Klara Lilja (1989). Hvor Gauguin både er fabulerende, naturefterlignende og ganske farveglad i sine keramiske værker – er Klara Liljas arbejder mere sansende og sfæriske – og naturligvis langt mindre naturalistiske’ skriver Kulturkupeen.
VILLABYERNE
KULTURINFORMATION
KULTURKUPEEN
Jesper Christiansen, Paradismaleri #XI (Zig Zaggy Have), 2015.
JESPER CHRISTIANSEN PÅ ORDRUPGAARD
Med mere end 110 værker, hvoraf mange kommer fra private kunstsamlinger, giver udstillingen et enestående indblik i Jesper Christiansens samlede værk. Kunstneren blander tit virkeligheder sammen ved at fylde de ofte ganske store lærreder med referencer til verdenskunsten, men også til egne omgivelser, rejser og rekvisitter fra atelieret i Odsherred.
LÆS MERE
Tag børnene med på påskejagt i parken.
PÅSKEJAGT FOR BØRN
Tag børnene med på en sjov tur i kunstparken, hvor påskeharen har gemt syv påskeæg, som gemmer på sjove ledetråde. Det er gratis for børnene at deltage, og der er spændende præmier at vinde.
Opgavehæftet hentes i foyeren.
Påskejagten er velegnet for børn op til 10 år.

Se filmen ved at klikke på playerikonet ovenfor.
PARKENS VÆRKER ER GENÅBNET
Parkens værker er netop genåbnet for sæsonen, og her inviterer højt profilerede samtidskunstnere til interaktion og leg med værkerne. Du kan eksempelvist klatre til tops i et gigantisk bambustårn med panoramisk udkig til de spirende trækroner.
SE PARKENS VÆRKER
Finn Juhls hus er åbent 6.-10 april.
FINN JUHLS HUS
Besøg Finn Juhls ikoniske hus, hvor den verdensberømte arkitekts skulpturelle møbler er rigt repræsenteret. Her finder du for eksempel ’Høvdingestolen’, ’Poeten’ og ’Judasbordet’ for blot at nævne nogle få. Men møblerne står ikke alene. Arkitekturen og kunsten indtager nemlig en lige så central plads.
LÆS MERE 
Vi ses på Ordrupgaard

Rigtig god påske.
LÆS MERE
INSTAGRAM
FACEBOOK
DOWNLOAD ORDRUPGAARDS APP

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev