🐣
4 nordiske gibbernakkere!
Akvavit er den faste ledsager til påskefrokosten. Vi skal være stolte af vores skandinaviske akvavitkultur, som heldigvis også holdes i live ved de mange højtider, og når paletten skal renses efter et godt stykke smørrebrød. Akvavit er i bund og grund en vodka med smag, ligesom gin også er. Når man laver akvavit, så skal den dog bestå af enten kommen eller dild.
 
De forskellige nordiske lande har forskellige akvavittraditioner – og det har du mulighed for at smage med tre højkvalitetsflasker fra Six Nordics, som har fået sit navn efter de seks nordiske lande, hvor akvavitten hører hjemme. Vi har også en genganger med den vanvittigt billige H.C. Andersen Dild Aquavit.H.C. Andersen Dild Aquavit

Eventyrlig dildakvavit! I duften opdages noter af frisk dild, blomster og urter. Smagen har en lækker cremet fylde, intens smag af urter og dild. Lang og intens eftersmag.

Leveres i en imponerende gaveæske.
Køb onlineSix Nordics – Naked Hygge

Inspireret af den norske akvavittradition. Domineret af kommen i duften, men ganske kompleks både i næse og smag. Blød og rund med en flot viskositet. Enebærnoter og kanel fornemmes i smagen.

En spændende, klassisk akvavit med et lille tvist, som klæder den.
Køb onlineSix Nordics – Sacred Solstice

Inspireret af den danske akvavittradition, får du her en ren og sprød brændevin, baseret på kommen og enebær. I duften er den krydret og smagen er mild, elegant og ren.
Køb onlineSix Nordics – Midsummer Fling

Inspireret af den svenske akvavittradition. Masser af dildnoter i duften. En flot og balanceret akvavit med kommen, enebær og citrus i smagen.

Imødekommende, rund og mild.
Køb online Vidste du, at en snaps er en ubeskyttet titel, som blot betyder en spiritus med en hvilken som helst tilsat smag. Akvavit er så en smagsneutral spiritus, som er tilsmagt med et destillat af enten dild eller kommen og skal indeholde mindst 37,5% alkohol.  
Hilsen Christoffer, Christopher og Claus 
Holte Vinlager Gentofte 
Holte Vinlager Gentofte
Smakkegårdsvej 137
2820 Gentofte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev