Påsken står for døren, og vi har pyntet vores butiksvinduer med påskelækkerier, der giver friske forårsfornemmelser. Vores sortiment har i anledning af påsken fået vokseværk, da vi simpelthen ikke kan modstå de lækre påskeæg, der får mundvandet til at løbe. Du kan derfor forvente at blive fristet over evne, når du besøger vores forretninger eller webshop.

Påsken byder i år på mange gode klassikere fra bl.a. Lakrids by Bülow, Summerbirds lækkerier samt påskeæg fra Valrhona. Som altid har vi sørget for Chayas Påskeæg i fine indpakninger og selvfølgelig påsketeen dertil. Du finder i år Klassisk Påske Te og en ny Herbal Påske Te – begge hits til påskedagene.

Har du brug for lidt ekstra hjælp, når nu de mange fristelser ikke synes lette at vælge imellem, så har vi heldigvis et svar på dette. Vi har nemlig sammensat påskepakker, der allerede står fint indpakket og klar til at give bort til en, der trænger til en lille opmærksomhed.

Se vores udvalg af påskevarer her.

En kop med påskete, tak

Ingen påske uden påskete. Vi har i år sørget for to skønne påsketeer – Klassisk Påske Te og Herbal Påske Te.

Chayas Klassiske Påske Te er baseret på en blanding af sort te fra Kina og Sri Lanka tilsat kornblomst, rabarber og lulofrugt. Denne te har været kendt som vores påskete i mange år.

Vores nye Herbal Påske Te, består udelukkende af tørrede urter, og er derfor fri for tein. Teen får sin friskhed fra citronmelisse og mynte og sin fylde fra lakridsrod.

Hvis du også holder meget af en god kop kaffe, så har vi sørget for at Påske Kaffe også kan købes i Chaya. Kaffen er lavet af bønner fra Indonesien, Colombia, Brasilien, Centralamerika og Østafrika. Kaffen er fyldig og mild med lang eftersmag. En god kop til den, der kan lide en mild og blød kaffe.

Send et hilsen!

Vi sender gerne påskelækkerier med din personlige hilsen direkte til modtageren. Vælg selv mellem de mange muligheder eller tag den nemme løsning og vælg en af vores sammensætninger – se her

Vi sørger for at alle pakker præsenterer sig flot når de kommer frem.

Chaya ønsker god påske!

Dronning Louises Tehus

Vi serverer Afternoon Tea hver fredag-søndag i Dronning Louises Tehus. Pt. er det indenfor i det smukke stråtækte hus, men allerede fra maj  måned indvier vi også Rosenhaven. Book bord her. Vi holder åbent hver dag kl. 11-17. Læs mere her.

Vi ser frem til at se jer.

Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf. 3132 3960

Hvis du kender nogen, du ønsker at dele dette med, så har du muligheden her:

Del

Del

Videresend

VORES FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

VORES CAFEER

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

Tilmeld dig vores nyhedsbrev